Moje maluszki
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Widać Piter, że Ci jeszcze "picie" zostało z Zawojkistanpiter pisze: Adamn, wiem są strasznie chore...

Odnośnie ryb czy zdrowe czy chore to najlepszym wykładnikiem jest to czy dają zdrowe potomstwo co je można odchować bez ingerencji z leczeniem

Nu ale dobrze Piter, że wiesz jakie masz SWOJE ryby

Co do zdjęć to SAM ich juz nie zamieszczaj na FORUM - pewnie jeszcze Ci się wzrok nie wyostrzył po tej Zawojce

Posyłaj Bogdanowi to Ci je lekko wyostrzy

Adam
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
He he, tak Adasiu, tak picie nadal mnie trzyma, szkoda że i Ciebie nie byłoadamn pisze: Widać Piter, że Ci jeszcze "picie" zostało z ZawojkiZreszta to już nie pierwszy raz
![]()
można by porównać kogo przytrzymało by dłużej

Całe szczęście że człowiek ma jeszcze dobrych kolegów, (a wiem że nie wszyscy tak mająadamn pisze:
Co do zdjęć to SAM ich juz nie zamieszczaj na FORUM
Posyłaj Bogdanowi to Ci je lekko wyostrzya potem wstawi.
Adam

- rafdisc
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Piotrek ale masz zajefajne rybki. Gdzie kupiłeś ? Jak ty to robisz, że one tak pięknie wyglądają? Pozazdrościć . Jakie to są odmiany? Co jedzą ? Jak często? W jakich proporcjach dawkujesz jedzenie? Co masz na dnie? Jakie masz roślinki?a jakoś rybek to nikt nie pochwali, ale wstręciuchy jesteście, poczekajcie niech wrócę, ja Wam dam łobuzy