suszona rozwielitka
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
-
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Tomasz Kaczor
suszona rozwielitka
Pytanie dodawać czy nie dodawać suszoną rozwielitke do mixu?
Mam zamiar robić nową porcje mixu i nie wiem czy to bezpieczne. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Tomek
Mam zamiar robić nową porcje mixu i nie wiem czy to bezpieczne. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Tomek
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Będzie opadał. Dodaje do mixu suszona rozwielitkę i nawet jej nie znajdziecie w gotowej miksturze, nie mówiąc juz o pływaniu po powierzchnivega1 pisze:...... Mam tylko takie "ale" że nie wiem czy ten mix będzie chciał opadać na dno a nie będzie "dryfował" przy powierzchni...

Śmiało dodawaj - ja dodaję ją do ostatniego mielenia.
-
- nowicjusz
Maciej toś mnie ucieszyłbqa pisze:Będzie opadał. Dodaje do mixu suszona rozwielitkę i nawet jej nie znajdziecie w gotowej miksturze, nie mówiąc juz o pływaniu po powierzchnivega1 pisze:...... Mam tylko takie "ale" że nie wiem czy ten mix będzie chciał opadać na dno a nie będzie "dryfował" przy powierzchni...
Śmiało dodawaj - ja dodaję ją do ostatniego mielenia.

Pozdrawiam
Tomek
-
- nowicjusz
No właśnie o ten balast mi chodzi. Dzięki za wszystkim za odpowiedzi.rady3 pisze:Ja równiez dodaję, ale nie do mielenia a już po. Poprostu z nią mieszam. Ile dodaję? Hmmm to trudne pytanie. Robię to na oko. Chyba trudno znaleźć lepszą substancję balastową. Choć pewnie znajdą się i przeciwnicy.

Pozdrawiam
Tomek