Myślę, że w ciągu tygodnia będę w stanie podać bliższe szczegóły.
Piwko jest u nas faktycznie niezłe

Moderator: przynenta
??????stachu pisze:Haki,arturo-Panowie myśle że czas opanować emocje.......
Wystawa taka sobie, prestiż raczej mizerny,po co wdawać się w niepotrzebne dyskusje....
Andrzeju użyłem skrutu myślowego bo chciałem ostudzić temperature w wątku,żaden konkurs nie jest wart tego by się sprzeczać,i doskonale sobie zdaje sprawe z prestiżu i wagi wystawy, bo przecież gdyby było inaczej nie wystawiałbym rybCzyli jak rozumiem, tak oceniasz włoską imprezę. Oczywiście masz prawo do własnego zdania, ale mnie tu brakuje na początku jednego stwierdzenia - "Moim zdaniem ....."
W zasadzie jest wszystko dobrze, choć jak by nie liczyć, Gajowi mają rację.gajowy1 pisze:Sprawdziłem Barbarę, ma rację ponieważ w klasie 9 Haki wystawia 2 ryby i Cocoloco 1 więc to razem daje nam 3 a nie 2 jak napisał Ambra![]()
Gdzieśjest błąd, lepiej wyjaśnić to jeszcze przed pakowaniem ryb.
Ambra pisze: ...
Na tym etapie jedna uwaga ogólna:
Jeśli ktoś już teraz zgłosi 2 ryby w jednej grupie barwnej, to jest pewne, że pojedzie tylko jedna - ta lepsza. Bez sensu jest, by jedna ryba danego akwarysty stanowiła konkurencję dla jego drugiej ryby w tej samej klasie. To chyba logiczne. Trudno tolerować bezsensowne zajmowanie miejsc.
Ambra pisze:Ostateczny komunikat w sprawie wzięcia udziału przez PKMD w Środziemnomorskich Mistrzostwach Dyskowców.
...
Radosław Rożniata - HAKI
- klasa 9 – Red Spottet - 2szt.
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości