Rzeszów 2007.
Moderator: przynenta
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Już zaplanowałem zostawić żonę z córką 4go w Lublinie u znajomych i chyba mnie nie puszczą nigdzie do 5go rano.Tom - a może byś tak odwiedził kolegę w Łosicach dzień wcześniej a z rana pojechalibyśmy do Rzeszowa. Musiałbyś tylko zjechac z trasy 120 km no i trzeba by było wyjechac najpóżniej o 6:00 ale jak pogrilujemy to czy damy radę wstac tak wcześnie???
To ma szansę na wykonanie, bo planuję być w Lublinie.Darek i Tom, a może jeszcze w Lublinie popas zaplanujecie ??
Nio to chyba się spoźnię troszkę, w końcu taki kawał drogi do przejechania, jakiś korek się przytrafi dla usprawiedliwienia ... będę na 12ą by się nie dać zajeździćTroszkę mało nas będzie
Darka to pewnie nic nie ruszy, ale Toma to pewnie zajedziemy na śmierć

Oby się udało, tak jak zaplanowałem, ale jeszcze maila do Ambry nie wysłałem, urlopu firma nie dała, więc nie przydzielajcie mi pracy na wyrost ...
- fomalhaut
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Wojciech Grzegorzyca
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Polska
Na razie się wstrzymuję ze zgłoszeniem, ale do ww. daty na pewno się uporam organizacyjnie i dam znać.Zgłoszenia przyjazdu i ilość potrzebnych miejsc noclegowych proszę zgłaszać do dnia 22 września na adres meilowy: ambra1@interia.pl
Po tym terminie rezerwacja może nie być przyjęta
Pozdrowienia
Wojtek
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Tok zgłoszeń został przedstawiony kilka postów wyżej. Cyt.Hypno pisze:Zaspałem jakoś ze zgłoszeniem. Ja na pewno będę przez cały czas trwania imprezy i przy ustawianiu i przy destrukcjiAndrzeju zgłaszać jeszcze można na pobyt? Jeżeli tak dam znać dzisiaj dla ilu osób bym rezerwował pobyt.
Zgłoszenia przyjazdu i ilość potrzebnych miejsc noclegowych proszę zgłaszać do dnia 22 września na adres meilowy: ambra1@interia.pl
Po tym terminie rezerwacja może nie być przyjęta.
Każdy kto chce mieć rezerwację w podanej cenie (dotacja) winien napisać pod wskazany adres.
Rezerwacje w tym wątku nie będą uznawane!!!!!!!!!!
Nie róbmy bałaganu na Forum i proszę się stosować do zaleceń.
Te uwagi dotyczą wszystkich, a nie tylko cytowanego Piotra.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
A ja przypominam:
Zgłoszenia przyjazdu i ilość potrzebnych miejsc noclegowych proszę zgłaszać do dnia 22 września na adres meilowy: ambra1@interia.pl
Do tej pory zgłosiło się 12 osób:
Rafał Mamątow „Deszczowatwarz”
Beata Jarka + 1 "bjarka"
Dariusz Łupiński „Dispar”
Andrzej „Diamont” + 1
Mirosław Żak "mirek"
Marek Widur "Wmarek"
Andrzej Sieniawski "Ambra"
Łukasz Osieka „Yeki”
Barbara Bogdańska „Gajowi” + 1
Do tej pory zgłosiło się 12 osób:
Rafał Mamątow „Deszczowatwarz”
Beata Jarka + 1 "bjarka"
Dariusz Łupiński „Dispar”
Andrzej „Diamont” + 1
Mirosław Żak "mirek"
Marek Widur "Wmarek"
Andrzej Sieniawski "Ambra"
Łukasz Osieka „Yeki”
Barbara Bogdańska „Gajowi” + 1