Wrocław 2007
Moderator: przynenta
- rady3
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Robert Dreszer
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Stary Białcz
- Kontaktowanie:
No bardzo śmieszne. Chyba jednak trzeba się jakoś umówić, żeby się spotkać. No chyba, że telepatycznie.arturo pisze:Czy ważne gdzie?? We Wrocku, myślę, że skoro sobota jest dniem wolnym od popołudniowej pracy dla większości a w niedzielę można odchorować, to pozostańmy przy tym dniu. Czy zaraz musimy wiedzieć gdzie będziemy się upadlać?? Każde miejsce będzie dobre, wystarczy trochę chęci, pozdrawiam
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Informuję, że do dzisiaj nie mam deklaracji od tych, którzy planują nocleg ! Dlatego ostateczny termin, w którym mogę podjąć się organizacji noclegów za "normalną" cenę mija dziś wieczorem. Jeżeli nie dostanę informacji dziś do godziny 23:00 - to o "noclegownie" martwcie sie sami
- lub zostanie tylko "trzeci filar pod mostem" 

- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Do Wrocławia niestety nie przyjadę, choć lubię to miasto i zbierające się w nim towarzystwo też mi odpowiada.kazik pisze:która ?
Jak czytam ten temat, dochodzę jednak do wniosku, że tym razem niewiele chyba stracę, gdyż przy takiej organizacji pewnie jeden z drugim się nie spotka.

W całym temacie brak dokładnego sprecyzowania: kiedy, gdzie i o której godzinie. O spaniu nie wspomnę .........
Wybaczcie tę drobną złośliwość, ale organizacyjnie to mi się nie podoba.
To nie w stylu PKMD.
Niech wreszcie ktoś "weźmie sprawy w swoje ręce"
i zarządzi jak ma być, a reszta chętnych winna się dostosować.
Przykładowo WTA spotyka się w sobotę 15.09. o godz. 20 w jakiejś "stajni" na przeciw grodu Botanicznego a Wy?
W tej sytuacji faktycznie zostaje Wam 3 filar pod mostem ...........
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
OK - to może ja 
Spotkanie wszystkich dyskomaniaków odbędzie się w sobotę (15.09.2007) o godzinie 16:00 przy stoisku "paletki.com" - Artura i Kazika. Do dzisiaj nikt nie zgłosił zapotrzebowania na nocleg, więc mniemam, że nikt spać nie będzie. Na chwilę obecną na spotkaniu zapowiedzieli się :
Arturo, Kazik, Xardas, Wojtek , Stachu, Krisaczek, Rady3, Seboos - no i ja
Co do osób, o których tylko "słyszałem", że będą - nie piszę.... Ale bardzo proszę o deklaracje kto jeszcze chce dołaczyć.
Po obejrzeniu całej wystawy proponuję udanie sie do lokalu w celach integracyjnych

Spotkanie wszystkich dyskomaniaków odbędzie się w sobotę (15.09.2007) o godzinie 16:00 przy stoisku "paletki.com" - Artura i Kazika. Do dzisiaj nikt nie zgłosił zapotrzebowania na nocleg, więc mniemam, że nikt spać nie będzie. Na chwilę obecną na spotkaniu zapowiedzieli się :
Arturo, Kazik, Xardas, Wojtek , Stachu, Krisaczek, Rady3, Seboos - no i ja

Co do osób, o których tylko "słyszałem", że będą - nie piszę.... Ale bardzo proszę o deklaracje kto jeszcze chce dołaczyć.
Po obejrzeniu całej wystawy proponuję udanie sie do lokalu w celach integracyjnych