Co do zdjęć to wczoraj nie było z dwóch powodów. Postanowiłem pouczyć się fotografować i tak rozregulowałem aparat, że wogóle jest problem ze zrobieniem zdjęcia chociaż takiego jak te wcześniejsze. Po drugie stwierdziłem, że może Was nudzę ciagłymi fotkami.

No ale skoro chcecie to dzisiaj wieczorkiem coś spróbuję pstryknąć. Wygodnie mi jest nagrać filmik - nawet taki 10-cio sekundowy co zajmuje 4 MB bo po pierwsze coś na nim więcej widać, a po drugie widać jak rybki pływają i skubią rodziców. A zdjęcia jakieś takie badziwne mi wychodzą.
W domku bywam bardzo rzadko - dzisiaj już od 2:00 w nocy byłem na wylocie z domu. O 6:00 wróciłem, wrzuciłem artemię do akwa i wybyłem. Później przed 12:00 wpadłem do domku i znów wrzuciłem artemii i teraz kończę pracę o 15:00, wpadnę do domku wrzucę artemię i o 16:00 muszę być w mieście na zakupach z żoną. Wrócimy ok. 18:00 - wrzucę artemię i muszę robić remoncik pokoju. Mam nadzieję, że o 20:00 skończę i wtedy jak się nie przewrócę z wykończenia to będę mógł coś tam pstryknąć ...
P.S.
Wczoraj sprawdziłem, że żywotność artemii w akwa wynosi cztery i pół godziny !!