"Discus Mediterranea 2007 ”, 4th Italian Cont
Moderator: przynenta
- stachu
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Stanisław Kaczorowski
- Kontaktowanie:
Dziękuje całej delegacji za wkład w promocje polskiej akwarystyki,jak i za właściwą opieke nad rybami,wróciły w bardzo dobrej kondycji !!!
Szczerze gratuluje wszystkim z polskiej ekipy za zajęcie dobrych pozycji również tym których ryby zmieściły się w pierwszej piątce !!!
Zasady i praktyke sędziowania pomine milczeniem.......
Specjalne gratulacje dla p.Renaty Nowickiej która miała duży wkład w zwycięstwo męza
pozdrawiam
Szczerze gratuluje wszystkim z polskiej ekipy za zajęcie dobrych pozycji również tym których ryby zmieściły się w pierwszej piątce !!!
Zasady i praktyke sędziowania pomine milczeniem.......
Specjalne gratulacje dla p.Renaty Nowickiej która miała duży wkład w zwycięstwo męza

pozdrawiam
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Mamy fotki wszystkich ryb i zainteresowani zostaną obdzielenikazik pisze:Mam pytanie ma ktoś fotki naszych ryb w zb. konkursowych
kazik

Co do polityki i ewentualnych "protestów" to podzielam w pełni, wcześniej przytoczone zdania Andrzeja i Mirka. To co sie działo za kulisami to jedno - to co było oficjalnie to drugie. Jeżeli chodzi o zdanie sędziów azjatyckich, jak również o zdanie samych włochów - w werdyktach sędziowskich nastąpiło (określmy to jako) wiele "niefortunnych sytuacji"

Jednakże nie powinniśmy, chociażby ze względu na to iż sami braliśmy udział w konkursie (i nie "zgarnęliśmy" samych pierwszych miejsc

A jeżeli nie....to cóż - zanotujemy znacznie większe zainteresowanie wystawców zagranicznych na naszych mistrzostwach

Jak sami więc widzicie: nie ma tego złego...

- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Przepraszam, że tak późno fotki wstawiam, ale wróciliśmy dopiero w poniedziałek około 17:00 (i po wpuszczeniu ryb po prostu padłem
) Natomiast wczoraj od 5 rano do 24 musiałem pohulać po Zakopanym (sprawy służbowe), wiec jak sami widzicie kilka kilometrów w ostatnich dniach mi sie przejechało 
Zacznę od modelowej sytuacji dbania o zdrowie
- Andrzej ma głos 

Zacznę od modelowej sytuacji dbania o zdrowie

- Załączniki
-
- Andrzej.jpg (46.55 KiB) Przejrzano 7027 razy