Rzeszów 2007.
Moderator: przynenta
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Też żyję jakoś bez niej, ciężko, ale daję radę jakośrady3 pisze:Pewnie za późno się obudziłem, ale.... Czy mógłby ktoś (nie wiem kto ją ma) wziąć do Rzeszowa moją legitymację, bo do dzisiaj jestem bez.

No i ciągle proszę o te małe znaczki klubowe co tak ładnie dziurawią ubranie

Ruszam dzisiaj w nocy i jak będę na miejscu jutro to ... będę ... mam nadzieję zjawię się już po noszeniu szafek, akwariów, płukaniu piachu i zalewaniu baniaków .... czyli po najcięższej robocie

- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
Myślę że to jest to http://www.hala.rzeszow.pl/_TOM_ pisze:Czy można wiedzieć jaka to ulica i numer budynkuAmbra pisze:... W Rzeszowie spotykamy się 5. 10 o 8 rano na hali "Podpromie"...TOM TOM _TOM_owi pokazuje opcje centrum miasta lub ulica z numerem domu.
Nie pokazuje opcji hala X
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Gdyby jeden owy znaczek i dla mnie znalazł to bym się nie obraził._TOM_ pisze: No i ciągle proszę o te małe znaczki klubowe co tak ładnie dziurawią ubranie![]()

Nie martw się Tomek dla Ciebie zostawimy jeden baniaczek pusty_TOM_ pisze: Ruszam dzisiaj w nocy i jak będę na miejscu jutro to ... będę ... mam nadzieję zjawię się już po noszeniu szafek, akwariów, płukaniu piachu i zalewaniu baniaków .... czyli po najcięższej robocie