Rzeszów 2007.
Moderator: przynenta
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Rzeszów uważam za udany, oczywiście były pewne niedociągnięcia ale to już jest sporawa innej wagi. Powiedzmy że niektóre aspekty związane z dystrybucja ryb na tego typu imprezach wymagają regulacji ...
Sprzęt został przewieziony do Lublina z Rzeszowa bez niespodzianek. Jest już zmagazynowany i zabezpieczony.
Oto kilka fotek
Sprzęt został przewieziony do Lublina z Rzeszowa bez niespodzianek. Jest już zmagazynowany i zabezpieczony.
Oto kilka fotek
- Załączniki
-
- Wymiana poglądów.JPG (59.41 KiB) Przejrzano 6173 razy
-
- Bogdan i jego Lupa :D
- 11.JPG (63.22 KiB) Przejrzano 6173 razy
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 11:14 przez Michcio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
cd...
Żeby nie było, że wszystko jest OK to ja krzyczę..
KTO MI POD.....YŁ DWIE BLUZY I KOSZULKĘ Z KRZESŁA PODCZAS DEMOLKI
!! PRZYZNAĆ SIĘ I ODESŁAĆ!
My z Michciem dotarliśmy dzisiaj do lublina parę minut po północy, o 2:00 dotarły ciężarówki ze sprzętem jadące z zawrotną prędkością 50km/h. Potem Myk myk i do 4:30 rozładowaliśmy będąc w mniejszości pośród 4 kolegów z KMRA którym za tą pomoc już dziękuję. A teraz niech mi ktoś powie gdzie ja jestem i jak się nazywam i czego mi się spać chce...
KTO MI POD.....YŁ DWIE BLUZY I KOSZULKĘ Z KRZESŁA PODCZAS DEMOLKI

My z Michciem dotarliśmy dzisiaj do lublina parę minut po północy, o 2:00 dotarły ciężarówki ze sprzętem jadące z zawrotną prędkością 50km/h. Potem Myk myk i do 4:30 rozładowaliśmy będąc w mniejszości pośród 4 kolegów z KMRA którym za tą pomoc już dziękuję. A teraz niech mi ktoś powie gdzie ja jestem i jak się nazywam i czego mi się spać chce...