Wcale nie bronię tej marki, opisuję tylko moje doświadczenia. Ja się nie zawiodłem, a Ty kupuj co chcesz.
Iwek_22 pisze:Myślę, że żaden producent nie uzna reklamacji jeśli zanurza się przewód w wodzie! Wiem że wiele osób tak robi, ale nie polecam.vega1 pisze:Faktycznie Jager-y są super. Mieli jednak chwilowe problemy bo w grzałkach osiadała wilgoć (sam to przeżyłem jak się w środku woda skraplała) okazało się że winny był dostawca kabla który zrobił go z niewłaściwego materiału (przepuszczał wilgoć z czasem)
przez co ta wilgoć dostawała się do środka.
Jednak faktycznie mogę polecić tą grzałkę.
Tu przyłącze się do słów Pawła. Są przewody i przewodziki. Sam dla mnie jako elektryka było zaskoczeniem spotykając się z ofertą z jednej hurtowni, że przewód, który oferują ma w opisie podane, że nie przepuszcza wody !!!pwala pisze: Są przewody i "przewody" - może ten spełnia odpowiednie normy.
Macie "problem" z grzałką a z pompą zanurzalną nie ?
Rodzimego aq...la i oczywiscie w/w temat sporu aq......cCraNcH^MS pisze:Chyba warto zawrzeć pakt o nieagresji i wrócić do tematu grzałek.
Proponuję stworzyć sondę:
Na grzałce jakiej firmy jeszcze się nie zawiedliście?
Temat i pytanie bardzo istotne bo bez rozwiązań Made in Home w moim akwarium jeśli chodzi o technikę, był to do tej pory najsłabszy punkt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości