Zakup neguvonu

Choroby dyskowców, sposoby leczenia oraz leki, diagnoza za pomocą mikroskopu.

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961

Awatar użytkownika
jociak
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Paweł Joć
Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
Kontaktowanie:

Post autor: jociak » 17 paź 2007, 17:12

No właśnie nie wiedziałem jak do tego zagadnienia podejść. Tam został tylko miesiąc terminu. W sumie to mogłem kupić, tylko sumienie by mnie gryzło że jakąś kichę rozsyłam. Dowiadywałem się dziś z tym "terminowym" neguvonem. Będzie w piątek i nie ma na razie przeszkód aby go nie było. Co do działki to ja sobie zostawiam 50 g, kolega z którym łatwimy też 50 g. Po naszemu nie ma logiki tak dużo trzymać. Zobaczymy jak to będzie w piątek. Najwyżej za jakiś czas jak będzie możliwość taka jak teraz to zrobimy kolejną akcję.

Awatar użytkownika
mario555
nowicjusz
nowicjusz
Kontaktowanie:

Post autor: mario555 » 17 paź 2007, 22:09

Jeżeli ktoś z kolegów chciałby się podzielić swoją porcją to ja chętnie odkupię 50 g - proszę pisać v'ia e-mail lub na GG

criment76
junior
junior

Post autor: criment76 » 18 paź 2007, 07:33

Witam.
Kurcze od dwóch dni nie wchodziłem na forum bo składam regał na 3 akwa i nie miałem czasu bo bymn też się zapisał na lek.Ale jak ktoś będzie miał na zbyciu to chętnie odkupię 50 gram.
kontakt na e-maila 9 crimen76@interia.pl
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Amorphis
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Marek
Miejsce zamieszkania/miasto/: Bydgoszcz

Post autor: Amorphis » 22 paź 2007, 18:58

jociak pisze:...Zobaczymy jak to będzie w piątek. Najwyżej za jakiś czas jak będzie możliwość taka jak teraz to zrobimy kolejną akcję.
Paweł, a jak pierwsza aukcja? Który piątek miałeś na myśli? Coś się już kluje?

Awatar użytkownika
jociak
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Paweł Joć
Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
Kontaktowanie:

Post autor: jociak » 23 paź 2007, 07:04

[quote="amorphis] Który piątek miałeś na myśli? Coś się już kluje?[/quote]

Akcja trwa, a czy się kluje ciężko powiedzieć. Udało mi się załatwić, ale 14 m-cy po terminie. Nie będę w to się pakował, szkoda mi ryb. Adamn powiedział, że takim przetermem to cały proces leczenia nie przyniesie pożądanego wyniku.

Dogadałem się z weterynarzem, który zajmuje się dojeżdżaniem do klientów i odrobaczaniem drobiu. Ten powiedział, że neguvonu używał przez lata i nie jest to żadna dla niego nowość. Dostał z wyprzedzeniem butelkę w piątek i ma wywęszyć, kto w jego branży może mieć coś takiego jeszcze na stanie. Gość ma podpisane umowy z właścicielami kilkudziesięciu firm drobiarskich w woj warmińsko-mazurskim, (więc to nie jest jakiś pikuś). Od razu mówię, że do hurtowni leków weterynaryjnych nie ma co dzwonić. Wczoraj pół dnia dzwoniłem po Polsce i u nikogo już na stanie tego nie ma. Wszyscy, którzy to kiedyś sprzedawali mówią, że jedyną opcją będą jakieś pozostałości u kogoś, kto przed wycofaniem zakupił neguvon w nadmiarze. Tym torem właśnie prowadzę poszukiwania.

Iwek_22

Post autor: Iwek_22 » 23 paź 2007, 07:30

Wycofuję się z tej akcji, obdziel innych potrzebujących.
Moim zdaniem albo się coś możesz załatwić, albo nie.
Widzę że nic z tego nie będzie, tylko po co robisz zamieszanie?

robi
nowicjusz
nowicjusz
Kontaktowanie:

Post autor: robi » 23 paź 2007, 08:21

witam wszystich to Krzysztofie jak taki z ciebie Kozak to załatw Ty może ten lek??Razem z Pawłem szukamy tego leku i naprawde jest ciężko a Ty nawet nie ruszysz nosem w tej sprawie tylko wygadujesz innym i czekasz na gotowca. W całym województwie warmińsko-mazurskim lipa nic nie mozna dostać .Jedna baba nam obiecała na 100% dlatego Paweł zrobił zbiórkę a jak do niej poszliśmy w piątek to powiedziała ze nie załatwi. więc jeśli ktoś jest chętny to niech poszuka w swoim mieście może wspólnymi siłami się uda
pozdrawiam

Iwek_22

Post autor: Iwek_22 » 23 paź 2007, 08:31

Kozak to ze mnie marny, ale jak się czegoś podejmuję, to się wywiązuję (ale się zrymowało). Naobiecywać to nie sztuka, ale ok., rękawica została rzucona, niczego nie obiecuję :) ale mam paru znajomych w tej branży - będę szukał. Aby sprawa była jasna - niczego nie obiecuję, ale naprawdę postaram się.
p.s.
Jakoś tak Ciebie nie kojarzę z wcześniejszych postów (Adwokat?)

robi
nowicjusz
nowicjusz
Kontaktowanie:

Post autor: robi » 23 paź 2007, 17:30

Nie adwokat tylko sprzedawca :D my też niczego z Pawłem nie obiecaliśmy tylko zebraliśmy chętnych do podziału. A nie rozumnie ludzi którzy nie doceniają czyjejś pracy tylko kogoś od razu winią. możemy Ci pokazać bilingi rozmów które wykonaliśmy do co najmniej 20 lecznic w województwie i na prawde zajęło to nie mało pracy :( ale dosyć chwalenia nic jeszcze straconego ale także nic nie obiecujemy żeby znowu nie było :oops:
Ps. Doceniaj czyjąś PRACE :D
POZDRAWIAM

paletkazebra
junior
junior
Kontaktowanie:

neguvon

Post autor: paletkazebra » 02 lis 2007, 18:31

Jeżeli ktoś z kolegów chciałby się podzielić swoją porcją to ja chętnie odkupię 50 g. Oczywiscie jesli moglo by to byc wyslane w liscie do USA.

Krzysiek

Awatar użytkownika
birdas
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra

Post autor: birdas » 02 lis 2007, 19:04

Jak na razie temat umarł ... nikt nie dostał zamawianego leku. Może jeszcze coś się ruszy w tym temacie. Na razie koledzy badają grunt ;)

Rybaczki
junior
junior

Post autor: Rybaczki » 02 lis 2007, 22:30

W dniu wczorajszym założyłem temat równoległy o możliwości załatwienia tego też leku
Temat został usunięty w sumie nie wiem nawet z jakiego powodu bo nie było to żadne ogłoszenie komercyjne tylko czysta chęć niesienia pomocy

Specyfiku miałem kilka naście gram i został on uczciwie rozdzielony pomiędzy osoby które ZDĄŻYŁY zapoznać się z tematem i napisały do mnie

Na osobne podziękowania zasłużył ten ktoś kto nie dał szansy przeczytania informacji innym
Zapraszam do publicznego ujawnienia się osoby usuwającej posty i nie informującej o tym założyciela tematu
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
birdas
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra

Post autor: birdas » 02 lis 2007, 22:51

Każdy dział ma swoich moderatorów. Powód usunięcia powinien być podany (przynajmniej na priv'a), a przede wszystkim nawet jak został usunięty to powinien być w śmietniku.

Awatar użytkownika
Sylwek
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Sylwester Dawidowicz
Miejsce zamieszkania/miasto/: Kędzierzyn-Koźle
Kontaktowanie:

Post autor: Sylwek » 02 lis 2007, 23:56

Dajmy czas tym, którzy wysunęli propozycję załatwienia specyfiku. Widocznie faktycznie jest z tym jakiś problem. Ja tam jestem cierpliwy i mam nadzieję, że uda im się jeszcze coś załatwić, a jak nie to trudno. Brałem taką ewentualność pod uwagę i myślę, że pozostali powinni też być na to przygotowani.

Awatar użytkownika
Brodacz
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Grzegorz Mierzejewski
Miejsce zamieszkania/miasto/: Gniezno

Post autor: Brodacz » 03 lis 2007, 09:58

Ludzie kochani negówonu jest do cholery tylko nie tam gdzie wy szukacie.Proszę uderzać w ichtiologów lub w hodowców ryb na stawach.

Odpowiedz

Wróć do „Choroby, Leczenie i Mikroskop”