Zakup neguvonu
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- jociak
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Paweł Joć
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
- Kontaktowanie:
No właśnie nie wiedziałem jak do tego zagadnienia podejść. Tam został tylko miesiąc terminu. W sumie to mogłem kupić, tylko sumienie by mnie gryzło że jakąś kichę rozsyłam. Dowiadywałem się dziś z tym "terminowym" neguvonem. Będzie w piątek i nie ma na razie przeszkód aby go nie było. Co do działki to ja sobie zostawiam 50 g, kolega z którym łatwimy też 50 g. Po naszemu nie ma logiki tak dużo trzymać. Zobaczymy jak to będzie w piątek. Najwyżej za jakiś czas jak będzie możliwość taka jak teraz to zrobimy kolejną akcję.
Witam.
Kurcze od dwóch dni nie wchodziłem na forum bo składam regał na 3 akwa i nie miałem czasu bo bymn też się zapisał na lek.Ale jak ktoś będzie miał na zbyciu to chętnie odkupię 50 gram.
kontakt na e-maila 9 crimen76@interia.pl
Pozdrawiam
Kurcze od dwóch dni nie wchodziłem na forum bo składam regał na 3 akwa i nie miałem czasu bo bymn też się zapisał na lek.Ale jak ktoś będzie miał na zbyciu to chętnie odkupię 50 gram.
kontakt na e-maila 9 crimen76@interia.pl
Pozdrawiam
- jociak
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Paweł Joć
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
- Kontaktowanie:
[quote="amorphis] Który piątek miałeś na myśli? Coś się już kluje?[/quote]
Akcja trwa, a czy się kluje ciężko powiedzieć. Udało mi się załatwić, ale 14 m-cy po terminie. Nie będę w to się pakował, szkoda mi ryb. Adamn powiedział, że takim przetermem to cały proces leczenia nie przyniesie pożądanego wyniku.
Dogadałem się z weterynarzem, który zajmuje się dojeżdżaniem do klientów i odrobaczaniem drobiu. Ten powiedział, że neguvonu używał przez lata i nie jest to żadna dla niego nowość. Dostał z wyprzedzeniem butelkę w piątek i ma wywęszyć, kto w jego branży może mieć coś takiego jeszcze na stanie. Gość ma podpisane umowy z właścicielami kilkudziesięciu firm drobiarskich w woj warmińsko-mazurskim, (więc to nie jest jakiś pikuś). Od razu mówię, że do hurtowni leków weterynaryjnych nie ma co dzwonić. Wczoraj pół dnia dzwoniłem po Polsce i u nikogo już na stanie tego nie ma. Wszyscy, którzy to kiedyś sprzedawali mówią, że jedyną opcją będą jakieś pozostałości u kogoś, kto przed wycofaniem zakupił neguvon w nadmiarze. Tym torem właśnie prowadzę poszukiwania.
Akcja trwa, a czy się kluje ciężko powiedzieć. Udało mi się załatwić, ale 14 m-cy po terminie. Nie będę w to się pakował, szkoda mi ryb. Adamn powiedział, że takim przetermem to cały proces leczenia nie przyniesie pożądanego wyniku.
Dogadałem się z weterynarzem, który zajmuje się dojeżdżaniem do klientów i odrobaczaniem drobiu. Ten powiedział, że neguvonu używał przez lata i nie jest to żadna dla niego nowość. Dostał z wyprzedzeniem butelkę w piątek i ma wywęszyć, kto w jego branży może mieć coś takiego jeszcze na stanie. Gość ma podpisane umowy z właścicielami kilkudziesięciu firm drobiarskich w woj warmińsko-mazurskim, (więc to nie jest jakiś pikuś). Od razu mówię, że do hurtowni leków weterynaryjnych nie ma co dzwonić. Wczoraj pół dnia dzwoniłem po Polsce i u nikogo już na stanie tego nie ma. Wszyscy, którzy to kiedyś sprzedawali mówią, że jedyną opcją będą jakieś pozostałości u kogoś, kto przed wycofaniem zakupił neguvon w nadmiarze. Tym torem właśnie prowadzę poszukiwania.
witam wszystich to Krzysztofie jak taki z ciebie Kozak to załatw Ty może ten lek??Razem z Pawłem szukamy tego leku i naprawde jest ciężko a Ty nawet nie ruszysz nosem w tej sprawie tylko wygadujesz innym i czekasz na gotowca. W całym województwie warmińsko-mazurskim lipa nic nie mozna dostać .Jedna baba nam obiecała na 100% dlatego Paweł zrobił zbiórkę a jak do niej poszliśmy w piątek to powiedziała ze nie załatwi. więc jeśli ktoś jest chętny to niech poszuka w swoim mieście może wspólnymi siłami się uda
pozdrawiam
pozdrawiam
Kozak to ze mnie marny, ale jak się czegoś podejmuję, to się wywiązuję (ale się zrymowało). Naobiecywać to nie sztuka, ale ok., rękawica została rzucona, niczego nie obiecuję
ale mam paru znajomych w tej branży - będę szukał. Aby sprawa była jasna - niczego nie obiecuję, ale naprawdę postaram się.
p.s.
Jakoś tak Ciebie nie kojarzę z wcześniejszych postów (Adwokat?)

p.s.
Jakoś tak Ciebie nie kojarzę z wcześniejszych postów (Adwokat?)
Nie adwokat tylko sprzedawca
my też niczego z Pawłem nie obiecaliśmy tylko zebraliśmy chętnych do podziału. A nie rozumnie ludzi którzy nie doceniają czyjejś pracy tylko kogoś od razu winią. możemy Ci pokazać bilingi rozmów które wykonaliśmy do co najmniej 20 lecznic w województwie i na prawde zajęło to nie mało pracy
ale dosyć chwalenia nic jeszcze straconego ale także nic nie obiecujemy żeby znowu nie było
Ps. Doceniaj czyjąś PRACE
POZDRAWIAM

Ps. Doceniaj czyjąś PRACE

POZDRAWIAM
-
- junior
- Kontaktowanie:
neguvon
Jeżeli ktoś z kolegów chciałby się podzielić swoją porcją to ja chętnie odkupię 50 g. Oczywiscie jesli moglo by to byc wyslane w liscie do USA.
Krzysiek
Krzysiek
W dniu wczorajszym założyłem temat równoległy o możliwości załatwienia tego też leku
Temat został usunięty w sumie nie wiem nawet z jakiego powodu bo nie było to żadne ogłoszenie komercyjne tylko czysta chęć niesienia pomocy
Specyfiku miałem kilka naście gram i został on uczciwie rozdzielony pomiędzy osoby które ZDĄŻYŁY zapoznać się z tematem i napisały do mnie
Na osobne podziękowania zasłużył ten ktoś kto nie dał szansy przeczytania informacji innym
Zapraszam do publicznego ujawnienia się osoby usuwającej posty i nie informującej o tym założyciela tematu
Pozdrawiam
Temat został usunięty w sumie nie wiem nawet z jakiego powodu bo nie było to żadne ogłoszenie komercyjne tylko czysta chęć niesienia pomocy
Specyfiku miałem kilka naście gram i został on uczciwie rozdzielony pomiędzy osoby które ZDĄŻYŁY zapoznać się z tematem i napisały do mnie
Na osobne podziękowania zasłużył ten ktoś kto nie dał szansy przeczytania informacji innym
Zapraszam do publicznego ujawnienia się osoby usuwającej posty i nie informującej o tym założyciela tematu
Pozdrawiam
- Sylwek
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Sylwester Dawidowicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kędzierzyn-Koźle
- Kontaktowanie:
Dajmy czas tym, którzy wysunęli propozycję załatwienia specyfiku. Widocznie faktycznie jest z tym jakiś problem. Ja tam jestem cierpliwy i mam nadzieję, że uda im się jeszcze coś załatwić, a jak nie to trudno. Brałem taką ewentualność pod uwagę i myślę, że pozostali powinni też być na to przygotowani.