No właśnie. Estetyka. Dla mnie wątek bez suwaków i oglądania zdjęć na "raty" jest bardziej estetyczny niż chociażby ten.Michcio pisze: Czy słyszałeś Birdas kiedyś o czymś takim jak estetyka?
Zgadza się.Wybacz ale równie dobrze można odpalić ftp i wrzucić tam fotki i kazać ludziom sobie ściągać.
To też oczywiście zależy od tego co dla kogo jest estetyczne. To nie tylko mi to przeszkadza. Ostatnio już na ten temat pisaliśmy.Tylko to nie w tym rzecz - ludzie budując swój wątek prezentując fotki chcą budować atmosferę, tworzyć swoista wystawę foto online. Wybacz ale sposoby które proponujesz dewastują ideę estetycznej publikacji prac na forum.
Jeśli masz obawy co wolą inni użytkownicy na forum to zróbmy ankietę. Zobaczymy czy tylko mi przeszkadzają suwaki czy może jeszcze komuś. W każdym jednym wątku w którym ktoś rozwali ramki forum natychmiast jest interwencja. Czyżby więcej osób miało zachwiane poczucie estetyki ?
Zgadza się. Dopóki chodzi o fotografię. Ale w momencie kiedy ta fotografia wpływa na funkcjonowanie forum to już się z tym nie zgadzam.Proponuje żeby sprawami dotyczącymi fotografii zajmowały się osoby, które maja jakiekolwiek pojęcie w tej kwestii.
Zresztą jest odnośnie tego odpowiedni zapis w regulaminie. Może spróbujesz ulepszać świat od zmiany tego zapisu ?
To nie jest dla mnie problem. Problemem jest co innego.Nudzą mnie już kiepskie argumenty w stylu że ktoś nie widzi różnicy. Skoro nie widzi to jego problem.