Widzisz Boguś, aparat to nie wszystko..............Bogdan pisze:![]()
![]()
Jak patrzę na Twoje fotki mam ochotę wyrzucić swój aparat![]()
Mordo Ty Moja
Moderatorzy: seba*1*, niki 28, _TOM_
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Jaki miód lejesz na moje serce dziaisjHypno pisze:Tomie już widziałem i zaręczam, że z tej serii 2 wytypowałem na 100% do pokazaniai wstydzić nie masz się czego.
Ale dzień cukrowania dzisiaj mam fajny, wszyscy chwalą tylko
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Na maluchy trzeba mieć warunki i czas, a z tym u mnie krucho ... ciągle jakieś wystawy PKMD robiHypno pisze:Ok to dla równowagi.... opitolę Ciebie, że widzę tam ikrę na zdjęciach ale maluchów nie widzę....
No wątek jakoś nie o tym miał być, więc dla tej równowagi wątku, fota marna bo z apartu chyba, ale motyw za to fajny: Mordy Wy Moje:Hypno pisze:Ok to dla równowagi....
- Załączniki
-
- MordyWyMoje.JPG (39.05 KiB) Przejrzano 5039 razy
- Fal
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Darek Falkowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Barcin
- Kontaktowanie:
Pytanie do Birdasa:
Swego czasu powiedzialeś ,że zdjęcie makro zawsze wygra ze zdjęciem normalnym , powiedz mi proszę czy nadal podtrzymujesz to co powiedzialeś? Wklejam dwie minaturki zdjęć które pstryknąłem , tak żebyś mógł podjąć decyzję

i makro

Nic podchwytliwego nie szykuję , poprostu moim zdanie jest trudno wybrać , które jest lepsze. Chcę pokazać ,że do końca nie jest powiedziane , że makro musi wygrać w konkursie fotograficznym chyba że jestem w błędzie.
Pozdrawiam
Fal
Swego czasu powiedzialeś ,że zdjęcie makro zawsze wygra ze zdjęciem normalnym , powiedz mi proszę czy nadal podtrzymujesz to co powiedzialeś? Wklejam dwie minaturki zdjęć które pstryknąłem , tak żebyś mógł podjąć decyzję

i makro

Nic podchwytliwego nie szykuję , poprostu moim zdanie jest trudno wybrać , które jest lepsze. Chcę pokazać ,że do końca nie jest powiedziane , że makro musi wygrać w konkursie fotograficznym chyba że jestem w błędzie.
Pozdrawiam
Fal