Czy ona jest chora?

Choroby dyskowców, sposoby leczenia oraz leki, diagnoza za pomocą mikroskopu.

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961

Awatar użytkownika
Borys_szczecin
junior
junior

Post autor: Borys_szczecin » 10 lis 2007, 22:35

słuchaj kupiłeś po prostu odpad hodowcy i tyle to że jest popieprzona to w niczym nie przeszkadza tylko tyle że na zawodach jej nie wystawisz szkielet u takich rybek widać szczególnie w tym kolorze to chyba podróbka red fajera albo malboro wychudzona jest strasznie dziwi mnie to że je bo według mnie to tasiemiec ja za atakował miałem podobny przypadek spróbuj tremazolem z serry

Awatar użytkownika
Jaross
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Jaross » 08 gru 2007, 21:35

Witam nie było mnie przez jakiś czas w domu (mały wypadek) żona zajmował się rybkami, ta niby chora nadal wcina wszystko co dostanie i zastanawiam się nad tym czy ją próbować odrobaczywić bo wszystkie te środki to chemia, czy jej to nie zaszkodzi? A jak na razie to pływa u mnie już 2 miesiące i nic się jej nie dzieje.Może dać jej spokuj niech sobie pływa, ja już się nawet do niej przyzwyczaiłem i szkoda by było ją w jaki kolwiek sposób uśmiercać.

Awatar użytkownika
Jaross
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Jaross » 12 sty 2008, 23:37

Powrócę do starego tematu, czy ten lek jest dobry na od robaczywienie Paletek -ZOOLEK Capifos czy się go opłaci kupić bo jest dostępny na allegro a w inny sposób nie dam rady kupić leków.

Awatar użytkownika
gajowa
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Kontaktowanie:

Post autor: gajowa » 13 sty 2008, 01:44

Podejdż do weterynarza i kup tabletki "drontal+". Daj 1/4 tab na 100gr miksa. To pomoże w odrobaczeniu na tasiemce i nicienie.

Odpowiedz

Wróć do „Choroby, Leczenie i Mikroskop”