Only shit gets cheap

Moderator: przynenta
Rafal_W pisze:Chyba mam już inną estetykę.. Bysior, owszem, ale wygląda jakby go ktoś deską od przodu okładał lub straszył, żeby się z szybą zderzał..Haki pisze:1prize LSS i GRAND CHAMPION![]()
Rafał
Do was przychodzi to co zamawiacie i za ile płacicie.lin2 pisze:Mirku chodziło mi o to, kiedy będziemy mieć takie ryby w naszych akwariach.Mirek pisze:przedstawiony na w.w fotografiach Dr, Sun obiecał nam będąc we Włoszech, że będzie obecny w Krakowie na Mistrzostwach. Będzie zaproszony przez Klub do honorowego sędziowania a poza tym przywiezie ryby z Singapurskiego Klubu.lin2 pisze:Mistrzostwo świata
Ciekawe kiedy wreszcie Azjaci zaczną przysyłać takie ryby do nas!?Co do nas przychodzi to dobrze wiemy
Maćku, kto jak kto, ale Ty wiesz co piszesz, sam to przetestowałeś na sobie i udowodniłeś, że to tylko kwestia ceny, a nie kraju z którego pochodzi nabywca.bqa pisze:Mogę tylko zgodzić sie z Radkiem i Tomem. Wszyscy narzekają na jakość ryb importowanych...ale chcą kupić piękne sztuki za 50zł ??? Nie ma najmniejszego problemu sciągnąć ryby pierwszej klasy, tylko kto je kupi ?! Trzeba pogodzić się z faktem, że jeszcze przez kilka lat (mam nadzieję, że tylko przez kilka) 95% ryby, która trafia do Polski to assorted (nigdy zresztą jako taki nie sprzedawany
)
Wcale nie!ireksz pisze:Ha haha i tak te najladniejsze poleca do USA.
Widziałem tą rybę na własne oczy w akwa w SIN. Na zdjęciu ma skulone płetwyDeszczowatwarz pisze:Rafal_W pisze:Chyba mam już inną estetykę.. Bysior, owszem, ale wygląda jakby go ktoś deską od przodu okładał lub straszył, żeby się z szybą zderzał..Haki pisze:1prize LSS i GRAND CHAMPION![]()
Rafał
Jest to wzorcowy przedstawiciel gatunku Płaskowzdręgi potocznie zwanego także "Klepane" jak to mawia mój tata
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości