chore paletki
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
chore paletki
POMOCY!
Moje paletki pływają tylko pod powierzchnią wody gromadząc się w jednym rogu. Niektóre przechylają się na bok. Brak apetytu. Co robić????
Moje paletki pływają tylko pod powierzchnią wody gromadząc się w jednym rogu. Niektóre przechylają się na bok. Brak apetytu. Co robić????
Re: chore paletki
Znaleźć przyczynę. Jeżeli jest możliwość przeniesienia ryb do świeżej i dobrze natlenionej wody to tak zrobić.
J-23
J-23
Witam.
Przed chwilą rozmawiałem z Tomrenem na GG.Nie wie niczego o wodzie,nie zna parametrów,na pytanie o filtracje nie odpowiedział.
Dokupił nowe ryby i wpuścił do akwa bez kwarantanny,tyle tylko powiedział.
Sam napisał na moje GG z prośbą o ratunek a po zadaniu kilku pytań zwyzywał mnie od natrętów i ...(wstyd cytować )
Potrafię zrozumieć dużo,ale ten gośc zasługuje na usunięcie z forum a nie na pomoc
.Jak zwykle powtarzam na innym forum,szkoda tylko,że cierpią niewinne ryby za głpote swojego właściciela.
Andrzej.
Przed chwilą rozmawiałem z Tomrenem na GG.Nie wie niczego o wodzie,nie zna parametrów,na pytanie o filtracje nie odpowiedział.
Dokupił nowe ryby i wpuścił do akwa bez kwarantanny,tyle tylko powiedział.
Sam napisał na moje GG z prośbą o ratunek a po zadaniu kilku pytań zwyzywał mnie od natrętów i ...(wstyd cytować )
Potrafię zrozumieć dużo,ale ten gośc zasługuje na usunięcie z forum a nie na pomoc

Andrzej.