Wojciech Gostecki zna Ktoś tego hodowce z wielkopolski??
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Paweł Cholaś
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kowalowice
Wojciech Gostecki zna Ktoś tego hodowce z wielkopolski??
Jak w temacie.
Co możecie o Nim powiedzieć????
- darek-dorado
- entuzjasta
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Re: Wojciech Gostecki zna Ktoś tego hodowce z wielkopolski??
Jeśli nawet ktoś zna, to coEl-tee pisze:Jak w temacie.

Co chcesz wiedzieć o nim i czemu sam go nie zapytasz o to

- krjon
- junior
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Jonasz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Stalowa Wola
Musisz pamiętać o jednym. Ryby odhodowane we florze konkretnego i dobrego hodowcy, nie koniecznie muszą czuć się dobrze we florze twojego akwarium. Zawsze zachodzi konieczność kwarantanny i przystosowania ryb do twoich warunków. U niego będą piękne i zdrowe a u ciebie poczernieją i pochowają się po krzakach.
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Paweł Cholaś
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kowalowice
Dzięki za odpowiedzkrjon pisze:Musisz pamiętać o jednym. Ryby odhodowane we florze konkretnego i dobrego hodowcy, nie koniecznie muszą czuć się dobrze we florze twojego akwarium. Zawsze zachodzi konieczność kwarantanny i przystosowania ryb do twoich warunków. U niego będą piękne i zdrowe a u ciebie poczernieją i pochowają się po krzakach.

To co chciałem wiedzieć już wiem jeszcze raz dzięki.
witam
a co w tym złego że się ktoś pyta o danego hodowcę, po to chyba jest to forum co??
gdybym 2 lata temu wiedział coś na temat hodowcy to bym nie miał tylu problemów bo bym od niego nie wziął poprostu ryb.
Z Poznania jest niedaleko do Częstochowy i do hodowli JM, ja biorę od niego od roku czasu i nie miałem żadnych problemów z jego paletami, a moja flora na pewno jest inna niż jego, dodatkowo biorę przez pośrednika który przywozi ryby do sklepu, po podróży z reguły ryby są w akwa u pośrednika z 10 godzin gdy przynoszę od niego ryby po około 2 godzinach pobierają pokarm, dodam że ja mam wodę z ro a pośrednik zwykłą kranówę koszalińską.( dodatkowo nigdy rybom od niego nie robiłem kwarantanny )
czasami warto pojechać i przywieźć dobry materiał hodowlany na pewno się opłaca!!
Pozdrawiam
a co w tym złego że się ktoś pyta o danego hodowcę, po to chyba jest to forum co??
gdybym 2 lata temu wiedział coś na temat hodowcy to bym nie miał tylu problemów bo bym od niego nie wziął poprostu ryb.
Z Poznania jest niedaleko do Częstochowy i do hodowli JM, ja biorę od niego od roku czasu i nie miałem żadnych problemów z jego paletami, a moja flora na pewno jest inna niż jego, dodatkowo biorę przez pośrednika który przywozi ryby do sklepu, po podróży z reguły ryby są w akwa u pośrednika z 10 godzin gdy przynoszę od niego ryby po około 2 godzinach pobierają pokarm, dodam że ja mam wodę z ro a pośrednik zwykłą kranówę koszalińską.( dodatkowo nigdy rybom od niego nie robiłem kwarantanny )
czasami warto pojechać i przywieźć dobry materiał hodowlany na pewno się opłaca!!
Pozdrawiam