Blue Diamond
Moderator: stanpiter
- jzajonz
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Janusz Zajonz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Balczewo
Blue Diamond
Kupię parkę Blue Diamond najchetniej Stendker.
Mogę również pójść na wymianę z Leopard Snake Skin z mojej galerii. (pierwszy folder fotka nr 7 licząc jak leci)
Parka musi mieć podobne rozmiary czyli 17, 18 cm. Przy mniejszym rozmiarze wymiana nie wchodzi w grę a jedynie transakcja finansowa.
Mogę również pójść na wymianę z Leopard Snake Skin z mojej galerii. (pierwszy folder fotka nr 7 licząc jak leci)
Parka musi mieć podobne rozmiary czyli 17, 18 cm. Przy mniejszym rozmiarze wymiana nie wchodzi w grę a jedynie transakcja finansowa.
- marcinesku
- junior
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Możemy to zgrać z delegacją moją to jeszcze przejazd będzie Gratis.
Janusz to ja już się zapisuje na listę społeczna w kolejkę.
jzajonz pisze:Już sprawa dograna a przynajmniej taką mam nadzieję, że za kilka dni zacznę się cieszyć moją ulubioną odmianą.
A potem pokażę co niecoNie będzię to niestety kontynuacja sagi ale sam jestem ciekaw co może wyjść po czystych Stendkerach.
Janusz to ja już się zapisuje na listę społeczna w kolejkę.
- jzajonz
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Janusz Zajonz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Balczewo
Wracając z USA zastanawiałem się w jakie odmiany się pobawić i wybrałem LSS i Red Melon (Passion jak kto woli).
Co prawda mam już LSS na grzbiecie ale nie więżę z nimi dużych nadziei.
Otrzymuję dużo telefonów z wyłącznym pytaniem o Blue Diamond. Próbowałem zdobyć dorosłe parki u uznanych polskich hodowców i stwierdziłem że to odmiana praktycznie stała sie znacznie trudniejsza do zdobycia niź przeróżne azjatyckie wynalazki.
Stendker przyjął zamówienie więc będę miał dwie rozwojowe parki ale nie jumbo.
Na razie nie za wiele jest u mnie do oglądania bo zaledwie kilkanaście ryb no i te LSS po tej młodej parce z galerii. Wcześniej miały już dwa razy młode ale zostały zjedzone więc teraz od samego początku powierzyłem wszystko wyłącznie samcowi który wydaje się być mało troskliwy i zaskoczony sytuacją. Trudno powiedzieć co będzie dalej bo młode są więcej poza niż na grzbiecie.
Mam nadzieję że wpadniecie kiedy znowu zapełni sie u nie wszystko diamoncikami. Zapraszam
Co prawda mam już LSS na grzbiecie ale nie więżę z nimi dużych nadziei.
Otrzymuję dużo telefonów z wyłącznym pytaniem o Blue Diamond. Próbowałem zdobyć dorosłe parki u uznanych polskich hodowców i stwierdziłem że to odmiana praktycznie stała sie znacznie trudniejsza do zdobycia niź przeróżne azjatyckie wynalazki.
Stendker przyjął zamówienie więc będę miał dwie rozwojowe parki ale nie jumbo.
Na razie nie za wiele jest u mnie do oglądania bo zaledwie kilkanaście ryb no i te LSS po tej młodej parce z galerii. Wcześniej miały już dwa razy młode ale zostały zjedzone więc teraz od samego początku powierzyłem wszystko wyłącznie samcowi który wydaje się być mało troskliwy i zaskoczony sytuacją. Trudno powiedzieć co będzie dalej bo młode są więcej poza niż na grzbiecie.
Mam nadzieję że wpadniecie kiedy znowu zapełni sie u nie wszystko diamoncikami. Zapraszam
- marcinesku
- junior