Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
daro1820 pisze:Byś pokazał rybki a nie cały czas te insekty!!
pozdrawiam
Z moderatorem się nie dyskutuje, i go nie denerwuje, tylko stosuje do zaleceńlara pisze:Temat tego watku jest:" Aby wkurzyć TOMka" allllle jak narazie to ja sie wkurzam.....,ze Ty masz a ja nie.
Zabraniam dalszego wstawiania zdjec,w trosce o nerwy
Część moich krewetek też jest krwisto czerwonapietraz pisze:Nie no posłuchajcie :
Temat "Aby wkurzyć TOMka " a wy się nic nie staracie ...![]()
Trzeba go podejść sposobem.
Jak dyskowce na niego nie działają , a interesuje się troche insektami to :
...
Mój nabytek z giełdy czwartkowej , porównaj Tomek kolory tych swoich blado różowych red cherry z ta krwistą czerwienią CR .Wkurzony chociaż troche ?
...
Dla mnie kristal red to zbyt drogi pokarm dla dysków i zbyt wolno się rozmnażająpietraz pisze:...Mój nabytek z giełdy czwartkowej , porównaj Tomek kolory tych swoich blado różowych red cherry z ta krwistą czerwienią CR ....
Lotosy faktycznie zmarniały, ale rwę liście, przycinam, wycinam i wyrywam całe szczepki ... więc mają się zazwyczaj marnie u mnie w baniaku, ale cieżko je zajeździć, ciągle odrastająIwek_22 pisze:TOMek, co się stało z Twoimi lotosami? Jakaś posucha?
...
Się zmówiłeś z moderatorem widzęIwek_22 pisze:...Rybki pierwsza klasa, ale Lara ma rację, Ty chyba nawet nie przeczytałeś uważnie tytułu
Photoshopa nie mam i nie umiem się nim posługiwać, wszystkie zdjęcia są surowe, prosto z aparatu.daro1820 pisze:Ja czekam aż zamieścisz ofertę w dziale pomoc klubowa, iż sprzedaż młode z własnego odchowu „Red Heckel" bo super wyglądają a jeszcze jak tam co nieco photoshop-em coś poczerwieniłeś hehe
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości