MOJE MALUCHY
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
-
.AT
MOJE MALUCHY
TO SĄ MOJE MALUCHY ( PO LEOPARDACH ).
ILOŚC 50-60 SZTUK . AKWARIUM 240 LITROWE . PH 5,5-6 . PODMIANY TYGODNIOWE WODY ( 90% RO ) 320 LITRÓW . TEMPERATURA 28-29 STOPNI , NO3 20-30MG/L .
KARMIENIE :
- SERCE WOŁOWE Z DODATKAMI
- ARTEMIA
- W DZIEŃ Z KARMNIKA AUTOMATYCZNEGO ( PŁATKI 5 RAZY DZIENNIE )
RYBKI W TEJ CHWILI MAJĄ 4,5-5 CM ( ALE I MAM TAKIE SZCZURY PO 2-2,5CM) . WIEK RYBEK PRAWIE 2 MIESIĄCE . ŚMIERTELNOŚĆ 4 SZTUKI.
ILOŚC 50-60 SZTUK . AKWARIUM 240 LITROWE . PH 5,5-6 . PODMIANY TYGODNIOWE WODY ( 90% RO ) 320 LITRÓW . TEMPERATURA 28-29 STOPNI , NO3 20-30MG/L .
KARMIENIE :
- SERCE WOŁOWE Z DODATKAMI
- ARTEMIA
- W DZIEŃ Z KARMNIKA AUTOMATYCZNEGO ( PŁATKI 5 RAZY DZIENNIE )
RYBKI W TEJ CHWILI MAJĄ 4,5-5 CM ( ALE I MAM TAKIE SZCZURY PO 2-2,5CM) . WIEK RYBEK PRAWIE 2 MIESIĄCE . ŚMIERTELNOŚĆ 4 SZTUKI.
-
.AT
-
arturo
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Artur Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Skórzewo
Nie słuchasz więc później nie biadol..... PUSTE AKWARIUM ZNACZY PUSTE I NIC INNEGO, podmiany wody codziennie lub co drugi dzień, min. 50%, karm co godzinę-dwie, na koniec dnia zbieraj resztki i syf który pozostanie, inaczej..... cienko to widzę we rozmiarze 20cm...... choć i to nie daje Ci gwarancji, może pokażesz rodziców to w przybliżeniu będziemy wiedzieli czego oczekiwać, pozdrawiam