Moje 216
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
profil uzupelniony,zwykle czytam ale jak zobaczylem ze kolega ze swidnicy to wypada sie odezwac.Czekam na zestaw z niecierpliwoscia bo mialem 4-letnia przerwe,ale wkoncu udalo sie polowice namowic na maly baniak.Mozliwe ze jutro moje zamowienie zostanie zrealizowane bo gielda we wrocku chyba otwarta,fajne zajecie na weekend sie szykuje ale nic pewnego.
no taka zabawa to przednia. ja też się ciesyłem jak głupi jak mi akwa przyszłofajne zajecie na weekend sie szykuje ale nic pewnego.

w tym obok przeprowdzam leczenia albo kwarantanne. jak narazie jest puste i oby zostało tak jak najdłużejA w tym obok małym akwarium co masz? Coś na kwarantannie?

-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
A może to Was pocieszy panowie. Zamówiłem akwarium na giełdzie w Krakowie, umówiłem się na odbiór półtora tygodnia temu. Jadę rano do pracy, spieszy mi się jak cholera, żeby zdąrzyć do pracy na 9-tą. Muszę być punltualny bo chcę wyjść wcześniej, aby zdąrzyć po komplet: szafka, pokrywa, akwarium. Z tego pośpiechu, niezauważyłem tramwaju i dzwon. 5000 naprawa samochodu, mandat, trzy pojazdy skasowane nie licząc mojego, zatrzymany dowód rejestracyjny. I znów a sprawa odbioru przeciągnie się na jakiś czas. Szczęśćie w nieszczęśćiu że odebrałem szafkę i pokrywę , trzymam je w pracy, uwierzcie mi, nie miałem odwagi przyjść z tymi rekwizytami do domu.
no to faktycznie ostra jazda, lepiej sie nie spieszyć :] ,moje zamówienie sie przeciąga bo bardzo mi zależało żeby pokrywa i szafka byla w klonie a tego koloru akurat nie maja w firmie ,trzeba czekać az zrobią, ceny pokryw aluminiowych sa maskrycznie wysokie 600zl za 100x40 ,ale co zrobić jak sie chce mieć ładny zestawik