Aby wkurzyć TOMka
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
No to będą bęckiHypno pisze:Moim zdaniem Tomek powinien dostać bęcki jak nie przywiezie tych ryb na mistrzostwa! W najgorszym przypadku należy nam się kolejka... i bynajmniej nie wąskotorowa

A kolejka wychodzi prościej, łatwiej, taniej, szybciej, mniej zachodu i kłopotu

- Załączniki
-
- 125.JPG (45.54 KiB) Przejrzano 4730 razy
- _TOM_
- członek PKMD
Dbając o Twoje zdrowie, powiem Ci, że tutaj sielanki w baniaku wcale nie ma. To pozory. Sama zobacz ponizej.lara pisze: ... coraz bardziej podnosza mi cisnienie! a myslalam ze juz bedziesz o moje zdrowie dbal?![]()
Chyba dam pierwsze ostrzezenie
Jedna całkiem ładna modelka Red Diamond właśnie podrywa żonatego faceta. Żona tego nie dostrzega, zajęta skubaniem korzenia

Ciekawe czy dojdzie do rozwodu, czy tylko krótki romansik będzie

Zdrówka życzę
_TOM_
Ostrzeżeń 1
Zabnowany
- Załączniki
-
- 1111.JPG (57.08 KiB) Przejrzano 4730 razy
- _TOM_
- członek PKMD
Ciebie nie tylko kolejka ominie, ale do tego na Twoją stację może jeszcze pociąg nadjechaćCraNcH^MS pisze:W/g mnie ban bez ostrzeżenia za nieumyślne spowodowanie uszczerbku na zdrowiuBogdan pisze:Jeżeli to ma być na obniżenie ciśnienia to w/g mnie należy Ci się ban![]()
BTW: Dla moderatorów tego działu: Proponuję zmienić temat "Aby wkurzyć TOMka" na Aby wkurzyć was wszystkich.

Pomyśleć, że ja Ciebie w klubie widziałem ...

_TOM_
Zbanowany 2x
Ostrzeżeń 2
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 19:53 przez _TOM_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ilona Tylkowska
- Kontaktowanie:
no faktycznie silanki nie ma wcale,a wcale....._TOM_ pisze:
Dbając o Twoje zdrowie, powiem Ci, że tutaj sielanki w baniaku wcale nie ma. To pozory. Sama zobacz ponizej.
Jedna całkiem ładna modelka Red Diamond właśnie podrywa żonatego faceta. Żona tego nie dostrzega, zajęta skubaniem korzenianormalka zresztą
![]()
Ciekawe czy dojdzie do rozwodu, czy tylko krótki romansik będzie
Zdrówka życzę
_TOM_
Ostrzeżeń 1
Zabnowany

jednak powiem ze to ntak jak w zyciu ludzi, zona przy garach a maz......?! wiadomo.....

apropo tej modelki, jezeli mam byc szczera, to ladniejsza od zony

tez mnie interasuja dalsze losy tej parki! wiec info musi byc.
Wiesz Co nie przypominam sobie zebym Cie zbanowala? chyba ze byl to RafalW. Ja juz poprostu niemam sily.........wykanczasz mnie.... dostane zawalu zanim nacisne przycisk "ZBANOWANY"

- _TOM_
- członek PKMD
Bogdan pisze:No dobra Ty Tom na zgodę stawiasz kolejkę a ja przekąskę
P.S. Był u mnie Krisaczek i przekazał mi Twoje sugestie
Dobry pomysł, bo bardzo lubię krewetki w czosnku

A co do sugestii to musisz sprawę przemyśleć no i teraz jakoś udowodnić, że się mylę

No i na koniec Twoja fotka

- _TOM_
- członek PKMD
Ta Bodzia smaczniejsza będzie, zobacz moją krewetkę pod własnej roboty mini rentgenem ... Czy zjesz ją wiedząc (widząc) co ona ma w środkulara pisze:chyba nie myslisz o tej przekasce powaznie?biedna krewecia.....Bogdan pisze:No dobra Ty Tom na zgodę stawiasz kolejkę a ja przekąskę
![]()

- Załączniki
-
- 1222.JPG (35.49 KiB) Przejrzano 4689 razy
- _TOM_
- członek PKMD
lara napisała:
lara napisała:
Mi się też ona bardzo podoba ... ładna palecia z niej.
lara napisała:
, bo on wrócił do swojej 2połowy i razem skubią korzonek, niestety bez efektu skubanie trwa i trwa, a modelka miała kolejną ikrę z nieciekawym kurduplem, ale za to bardzo płodnym ... bo zawsze mają larwy ... które jak się rozpłyną to zamiast na rodzicach wylądować zostaną zjedzone przez stado pozostałych 9 głodnych dysków ... 
Chyba nie masz na myśli siebiejednak powiem ze to ntak jak w zyciu ludzi, zona przy garach a maz......?! wiadomo.....

lara napisała:
No za brzydszą facet by się nie oglądał, ewentualnie za równie ładną, ale wtedy młodsząapropo tej modelki, jezeli mam byc szczera, to ladniejsza od zony hehe.

Mi się też ona bardzo podoba ... ładna palecia z niej.
lara napisała:
Nie ma happy endu, a może niektórzy powiedzą, że jesttez mnie interasuja dalsze losy tej parki! wiec info musi byc.