Aby wkurzyć TOMka
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
No to specjalnie dla Ilonylara pisze:faktycznie zakochani.... ,a juz nie chca na siebie patrzec_TOM_ pisze:Teraz coś dla Ilony, dla uspokojenia jej biednych nerwów: ZAKOCHANA PARA 2
![]()
Osobiscie te czerwone podobaja mi sie o wiele lepiej , ta czerwien jednak robi wrazenie.

- Załączniki
-
- buziak.JPG (37.47 KiB) Przejrzano 5165 razy
- _TOM_
- członek PKMD
Nie umiem fotek tuningować, retuszować albo polepszaćHypno pisze:Eeeee na 100% ma botoxem zmarszczki wyrównane i silikonem pyszczek wyciągnięty. Tomek.... wstydził byś się takie "tuningowane" patelnie pokazywać.... no właśnie nawet teflon pod okiem widać

Oprócz tego, że nie umiem poprawiać fotek, to nie mam też photo shopa, czy innego programu gdzie się to robi.
Dobrze się przypatrz tej buźce, śliczna, ale to jeszcze nie ideał ... coś by tam się dało podretuszować, zapudrować i zamaskować na tej focie

A ten 'teflon' dodaje tym dyskom uroku i oryginalności ... pomijam fakt, odmienności i niepospolitości tej odmiany

- _TOM_
- członek PKMD
Jaj nie robię, bo nie jestem kwokarady3 pisze:Nie rób jaj nawet korzeń jest prawie czerwony.

Ona ma takie wybarwienie w realu również

Niestety z 6 Red Diamond tylko ta samiczka ma tak purpurowo - czerwone barwy, 3 inne są bardziej pomarańczowe niż borodwe, a 2 samce są szaro stalowe

A ten badyl to nie jest korzeń