Konkurs fotograficzny
troszkę na ślepoGajowa pisze:Myślę, że Rafał powinien się z tego wytłumaczyć
Zdjęcia zebrałem jako "skrzynka kontaktowa". Z pewnym opóźnieniem powiesiłem na www, wysyłając link do tychże. Ocenić - nie oceniłem, wysłałem jednak informację że tego aktualnie zrobić nie mogę, określając swojego lidera. Uważni czy też zainteresowani zapewne widzieli moją niewielką aktywność w internecie, z pawiookie.pl włącznie - była związana ze wspomnianymi ograniczeniami.
Rafał
- mors29
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Maciek Dźwigała
Może wywołany Prezes udzieli jednoznacznej deklaracji, kiedy będzie można zobaczyć finałowe fotki i poznać wyniki. Jak na razie to jest odbijanie piłeczki i żadnych konkretów. Po zamknięciu terminu nadsyłania prac było wielkie halo, że mało, że zainteresowanie kiepskie, czyżby organizatorzy obrazili się na konkursowiczów???
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
ogłoszenie wyników miało nastąpić w czasie Zoofestiwalu w Krakowie . Wyniki wyborów spowodowały że stała się rzecz która w tym klubie łamie niepisane prawo że członek zarządu nie wygrywa ani nie bierze udziału w konkursach klubowych. Mam mieszane uczucia co teraz zrobić. Faktycznie konkurs zaczął i zakończył się zanim decyzją członków klubu, Krzysztof Gajoszek nick Gajowy został powołany do zarządu. Gdyby w konkursie brali udział tylko członkowie klubu problem ten byłby rozstrzygnięty na spotkaniu. Jednak był to konkurs otwarty . Dla mnie jest to absurdalna sytuacja która odbije się czkawką że członek zarządu wygrywa w konkursie w którym po braku oceny przez Rafała dwóch innych członków jury należało do zarządu. Dlatego uznałem że sami się zastanowicie co z tym fantem zrobić mając na uwadze że jestem przeciwnikiem wszystkiego co może rzucić cień na klub.
- Hypno
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Sytuacja jest rzeczywiście nietypowa. Proponuję więc i nietypowo ją zakończyć. Umieścić zdjęcia pomniejszone i linki do pełnych rozdzielczości na forum a następnie głosowaniem członków PKMD wybrać najlepsze. Każdy członek może głosować na 1, 2 i 3 miejsce w każdej z 2 kategorii z zastrzeżeniem, że nie może głosować na prace własne. Prawa do głosowania pozbawimy też Zarząd
Ponieważ Gajowy był tylko Gajowym a nie Gajowym w trakcie otwarcia konkursu jak najbardziej jego prace powinny być ocenione. To jest oczywiście moja propozycja.
2 propozycja to, prześlę zdjęcia swojemu znajomemu, który jest fotografem zawodowym (oto jego dorobek http://www.polrad.art.pl/) i poproszę go o ocenę. Ponieważ nie brałem udziału w konkursie więc nie mam w tym żadnego interesu
2 propozycja to, prześlę zdjęcia swojemu znajomemu, który jest fotografem zawodowym (oto jego dorobek http://www.polrad.art.pl/) i poproszę go o ocenę. Ponieważ nie brałem udziału w konkursie więc nie mam w tym żadnego interesu
No i to chyba wszytko wyjaśnia w tym temacie?cocoloco pisze:... Faktycznie konkurs zaczął i zakończył się zanim decyzją członków klubu, Krzysztof Gajoszek nick Gajowy został powołany do zarządu...
Zdjęć nadesłanych przez Gajowego nie widziałem, ale wiem jakie ma ryby. Mogę jedynie przypuszczać, że fotki były ekstra.
Czy można będzie wkrótce obejrzeć nagrodzone zdjęcia i wytypowaną uprzednio 20-tkę?
EDIT:
Konieczne będzie określenie jakiegoś konkretnego terminu, bo będzie to trwało i trwało.Hypno pisze:...a następnie głosowaniem członków PKMD wybrać najlepsze.
Zdjęcia niech spływają do mnie - zresztą już to robią. Natomiast pałeczkę - co z tym dalej - muszę przekazać innej osobie. Mamy na to dwa tygodnie. Z tego co widzę po zgłoszeniach - wykrusza się poprzednia kadra sędziowska.cocoloco pisze:Rafał powinien zadecydować bo on był szefem tego konkursu jak go zakończyć. Jeżeli z braku czasu nie może to powinien to napisać i przekazać innej osobie.
Rafał
- Fal
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Darek Falkowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Barcin
- Kontaktowanie:
Tak sobie myślę , patrzę i uwierzyć nie mogę , to jest konkurs fotograficzny i wydawać by się moglo ,że to taka prosta sprawa nadesłać zdjęcia , ocenić , a później informacja kto wygrał itd....
Panowie i Panie , to powinno być proste , a ja odnoszę wrażenie ,że konkurs przerósł organizatorów
.
Na moje w dziale galeria , organizatorzy powinni wstawić galerię nadesłanych zdjęć , na które każda zarejestrowana osoba będzie mogła oddać jeden głos w kategorii , oczywiście nie na swoją prace. Określić termin do kiedy można głosować i to tyle.
Oczywiście łatwo napisać jak to powinno wyglądać , natomiast nie wiem jak od strony technicznej to wygląda, czy są takie możliwości.
Panowie i Panie , to powinno być proste , a ja odnoszę wrażenie ,że konkurs przerósł organizatorów
Na moje w dziale galeria , organizatorzy powinni wstawić galerię nadesłanych zdjęć , na które każda zarejestrowana osoba będzie mogła oddać jeden głos w kategorii , oczywiście nie na swoją prace. Określić termin do kiedy można głosować i to tyle.
Oczywiście łatwo napisać jak to powinno wyglądać , natomiast nie wiem jak od strony technicznej to wygląda, czy są takie możliwości.