Witam
Czy ktoś z forumowiczow posiada Reaktor M firmy Aqua Medic? Mam małe problemy z prawidłowym działaniem tego sprzętu, toteż chciałbym porozmawiać z jego użytkownikami.
reaktor m
- yoyi
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Dutkiwicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
Siemka!
Maciek jakiego rodzaju masz problem. Ja mam sam reaktor bez tej pompki, ale powiem Ci szczerze, ze tez nie jestem z niego zadowolony. Probowalem juz na wszelkie sposoby uzyskac w nim przeplyw babli tak jak to opisuja w instrukcji i ani dudu.
Napisz co sie dzieje. Moze mamy ten sam problem? Postaram sie odpisac w pon lub wt.
Pozdrowka
Maciek jakiego rodzaju masz problem. Ja mam sam reaktor bez tej pompki, ale powiem Ci szczerze, ze tez nie jestem z niego zadowolony. Probowalem juz na wszelkie sposoby uzyskac w nim przeplyw babli tak jak to opisuja w instrukcji i ani dudu.
Napisz co sie dzieje. Moze mamy ten sam problem? Postaram sie odpisac w pon lub wt.
Pozdrowka
Z początku pracy reaktora bąbelki wpadały na spirale i w pewnym momencie powstawał zakrzep, ni to do przodu ni to w tył. Robił się jeden wielki bąbel. Byłem strasznie wkurzony i już miałem go wyrzucić. Teraz po tygodniu pracy wszystko jest jak być powinno - bynajmniej w moim odczuciu. Co2 jest rozbijane przez pompkę i pompowane na spirale, nie jako jeden bąbel tylko kilkadziesiąt małych. Dołem wychodzi już tylko malutka mgiełka. Reasumując - reaktor aqua medica by prawidłowo pracował musi trochę "namoknąć".