Rozpoznanie, identyfikacja, sposoby leczenia ryb adaman

Choroby dyskowców, sposoby leczenia oraz leki, diagnoza za pomocą mikroskopu.

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961

Awatar użytkownika
Jeki
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka

Post autor: Jeki » 30 lip 2008, 07:21

Ja jestem za i niech będzie zatytułowane że to sposoby Adaman, wtedy zasługi ale też i rozczarowania, będą kierowane we właściwą stronę. Mam nadzieję że rozczarowań będzie jak najmniej.

marek
zarząd pkmd
Imie i Nazwisko: Marek Widur
Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Kontaktowanie:

Post autor: marek » 30 lip 2008, 08:10

Po dłuższym zastanowieniu jestem ZA, aby funkcjonował temat " Sposoby leczenia ryb AdamaN".

Awatar użytkownika
gajowa
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
Kontaktowanie:

Post autor: gajowa » 30 lip 2008, 20:04

Ja również jestem ZA tym, aby temat był i pod tytułem " Sposoby leczenia ryb AdamaN".
Chciałabym również, aby Adam uzupełniał dział "Mikroskop" wraz z fotkami i opisami pasożytów tak, jak to jest na forum Mysiara. Zbyszku, czy taka opcja też istnieje?

Awatar użytkownika
deptak
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Adam Deptuła
Kontaktowanie:

Post autor: deptak » 30 lip 2008, 20:40

NIE

pozdrawiam

p.s.
Zgoda na cos takiego to typowy strzal w stope ( nie w leb :lol: ). Kolejne miejsce gdzie entuzjasta Adas wraz ze swoja komanda bedzie bezkarnie obrazal wszystkich ktorzy maja inne zdanie i co innego widza na zdjeciach ( zadne tam czolgi :lol: ).

Bogdan napisał:
Myślę również by temat pozbawić możliwości odpowiedzi co pozwoli uniknąć bałaganu i niepotrzebnych utarczek.

Deptak napisał:
niech wypisuje co mu slina na jezyk przyniesie ( jak to dawniej bywalo ) nawet ewidentnych bzdur nikt nie sprostuje.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bogdan
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
Kontaktowanie:

Post autor: Bogdan » 30 lip 2008, 21:46

Jestem za!
Pod warunkiem że Adam będzie wszystkie Porady Sygnował własnym nickiem tak by było wiadomo komu ewentualnie podziękować lub nie.
Myślę również by temat pozbawić możliwości odpowiedzi co pozwoli uniknąć bałaganu i niepotrzebnych utarczek. :wink:
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 21:56 przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.

Iwek_22

Post autor: Iwek_22 » 02 sie 2008, 13:47

ZA
z możliwością komentowania-dyskutowania - a wszystkie!!! pyskówki Moderator powinien natychmiast wyrzucać :!:

Pomysł ciekawy, a może Kolega Deptak też by coś takiego stworzył?
Mogli byśmy porównywać i wybierać metody i skuteczności :idea:
To powyższe, bez złośliwości tak myślę i chętnie skorzystam, bo noga jestem w temacie :)

Awatar użytkownika
gajowy
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Krzysztof Gajoszek
Kontaktowanie:

Post autor: gajowy » 02 sie 2008, 17:16

Po długim zastanawianiu się jestem za. temat powinien być wolny od wszelkich dyskusji i powinien byc dokładnie opisany, że to sposoby leczenia AdamaN. Ewentualny kontakt z autorem tylko na priva.

Awatar użytkownika
slawol
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Sławomir Gruszka

Post autor: slawol » 02 sie 2008, 19:43

Kochani,ale po co komplikujemy sobie sprawę,forum jest po to ażeby przedstawić swój punkt widzenia bez względu na to czy się komuś to podoba czy nie,bez względu na to czy nam ktoś się podoba czy nie,i bez względu na to jaki ma nick,żaden z nas nie ma do dyspozycji gmachu z laboratoriami i sztabem doktorantów żeby mógł być autorytatywny w wypowiedzi,jak już to swoje procesy myślowe opieramy o różnego rodzaju publikację czy wiedzę zdobytą na uczelniach no i o zdobyte własne doświadczenie a to niestety nie upoważnia nas do stwierdzenia faktu że jeśli ktoś myśli inaczej jak my to jest głupi,czy nie ma racji,owszem dany tekst musi być autoryzowany i zgodny ogólnymi zasadami i regulaminem forum,natomiast każdy merytorycznie ma prawo pisać na jaki temat zechce i co zechce bez pytania kogokolwiek o zgodę.

Awatar użytkownika
mirek
zarząd pkmd
Imie i Nazwisko: Mirek Żak
Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
Kontaktowanie:

Post autor: mirek » 03 sie 2008, 09:34

Ja jestem przeciwny.
Osoby które znają AdamaN potrafią pewnie rozdzielić plewy od ziarna. Jednak nowi akwaryści bez zastanowienia przyjmą te metody leczenia jako metody promowane przez PKMD, ponieważ taka ich prezentacja sugeruje że są one oficjalnie propagowane przez Klub.
Jeśli ma to być kolejny wątek AdamaN to bez żadnej promocji. Ewentualne wnioski z którymi się zgadzamy mogą być umieszczone w przyklejonym wątku i odpowiednio podpisane.

Odpowiedz

Wróć do „Choroby, Leczenie i Mikroskop”