sklepy z paletkami
Moderatorzy: przynenta, krisaczek
-
sklepy z paletkami
chciałbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic paletni od hodowcy
chodzi mi dokładnie o hodowce z szydłowca
moze macie jego adres strony albo cos w podobie
chodzi mi dokładnie o hodowce z szydłowca
moze macie jego adres strony albo cos w podobie
-
- nowicjusz
- Kontaktowanie:
Chyba ci oto chodziło, jeden z najstarszych importerów dyskowców w polsce, o ile nie najstarszy
http://discuskozinscy.republika.pl/dok2.htm
http://discuskozinscy.republika.pl/dok2.htm
Myślę, że akwa będzie gotowe za około 2-3miesiące dopiero i wtedy się zwróce z pomocą do ciebie.
Tylko nie wiem czy nie lepiej na początku kupić takie zwykłe palety za 20-30zł bo nie jestem dość doświadczony (14lat i 1,5roku stażu ale potem 2letnia przerwa, ale mam tate który mial akwa przez 10 lat.
Dlatego nie wiem czy porywać się odrazu na snake skiny itp czy na szczurki.
Co o tym sądzicie???
A jeśli już to myślałem o takich żółtych pigeonach (nie wiem jak one sie nazywają (4szt), 2 turkusy, 2solid fire i dwa snake skiny.
Czy można odrazu u chodowcy kupić parkę??
Tylko nie wiem czy nie lepiej na początku kupić takie zwykłe palety za 20-30zł bo nie jestem dość doświadczony (14lat i 1,5roku stażu ale potem 2letnia przerwa, ale mam tate który mial akwa przez 10 lat.
Dlatego nie wiem czy porywać się odrazu na snake skiny itp czy na szczurki.
Co o tym sądzicie???
A jeśli już to myślałem o takich żółtych pigeonach (nie wiem jak one sie nazywają (4szt), 2 turkusy, 2solid fire i dwa snake skiny.
Czy można odrazu u chodowcy kupić parkę??
witam nie chce zakładac nowego postu wiec dołącze sie do tego mieszkam w wałbrzychu jest to dolnosląskie znalazłem goscia który rozmnozył ze swojej chodowli palety nawet nie wiem jakie ma ale obawiam sie zakupu od niego poniewaz nie znam go czy moze ktos zna kogos z dolnosląskiego co sprzedaje palety oczywiscie ze swojej hodowli ?
- marcinxcom
- senior
- Imie i Nazwisko: Marcin Janowicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Internet Stargard
- Kontaktowanie:
Co do Wałbrzycha to Wrocław ma pan nie daleko panie "ralfik" to między innymi "adamN" posiada teraz małe żuczki zapewne są i w świetnej kondycji wolne od pasożytów i napewno będzie można odkupić parę ładnych sztuk jak tylko podrosną. Ja mam to nieszczęście że do wrocławia mam 350km i jeśli komuś z tu z chobbystów udało się rozmnożyć PIGEON BLOOD lub FIRE lub jaką kolwiek odmianę z czerwonych to prosił bym o kontakt ( w obrębie 100km od Stargardu Szczecińskiego) tylko proszę mi nie pisać o sklepie w Szczecinie z paletkami od Stendkera bo tam pierw trzeba prawidłowo wypełnić kupon w totolotka
a później zakupy.

- marcinxcom
- senior
- Imie i Nazwisko: Marcin Janowicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Internet Stargard
- Kontaktowanie: