Rada?
Moderator: stanpiter
Rada?
Witam wszystkich
Proszę o radę odnośnie zakupu ryb.Chciałbym zakupić kilka sztuk ryb odmiany której nie mogę dostać na moim rynku.Te które mnie interesują znalazłem w sklepie w Szczecinie i w hodowli w Swarzędzu.Absolutnie nie chciałbym żeby ten post ktoś potraktował jak kryptoreklamę.Nie stety w moim rejonie nie mam dostępu do takich ryb.Chciałbym się dowiedzięć czy ktoś kupował tam ryby i czy mogę liczyć na to co mówią sprzedawcy.
Dzięki za pomoc.
Proszę o radę odnośnie zakupu ryb.Chciałbym zakupić kilka sztuk ryb odmiany której nie mogę dostać na moim rynku.Te które mnie interesują znalazłem w sklepie w Szczecinie i w hodowli w Swarzędzu.Absolutnie nie chciałbym żeby ten post ktoś potraktował jak kryptoreklamę.Nie stety w moim rejonie nie mam dostępu do takich ryb.Chciałbym się dowiedzięć czy ktoś kupował tam ryby i czy mogę liczyć na to co mówią sprzedawcy.
Dzięki za pomoc.
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Artur Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Skórzewo
Zdaje się że mieliśmy dzisiaj okazję pogadać telefonicznie, przepraszam że nie tutaj, ale miałem sporo pracy wyjazdowej, z mojej strony dostałeś komplet informacji, jeśli nie widać ryb ZAWSZE podjedź, mniej tracisz... A co gadamy.... to wiedzą tylko zainteresowani... jedno jest pewne, ładne ryby Ci się podobają..... pozdrawiam