Witam.
Mam pytanie.Gdzie moge kupic paletki w Szczecinie.
Wiem ze jest sklep Akwarium w centum miasta,gdzie sie specjalizuja w paletkach,ale maja tam ryby z hodowli niemieckiej wiec sa pewnie barzo wymagajace.Ja szukam rybek mniej wrazliwych, bo dopiero zaczynam przygode z paltkam.
Gdzie kupic paletki w Szczecinie?
Moderator: stanpiter
Poszukaj jakiejś hodowli.
Odradzam kupowanie w sklepie.
Prawie w każdym w jakim byłem i były Paletki to wyglądały co najmniej podejrzanie.
A w paru sklepach Paletki były w takim stanie że zdjęcia ich nadawałyby się do książki pt. "Chore Dyskowce TOM 1" lub "Takich ryb nie kupujemy TOM 1"
pozdrawiam
p.s Nie chcę tu obrażać właścicieli sklepów ale niestety tak wygląda sytuacja w trójmieście.Bynajmniej w większości sklepów które odwiedziłem.
Odradzam kupowanie w sklepie.
Prawie w każdym w jakim byłem i były Paletki to wyglądały co najmniej podejrzanie.
A w paru sklepach Paletki były w takim stanie że zdjęcia ich nadawałyby się do książki pt. "Chore Dyskowce TOM 1" lub "Takich ryb nie kupujemy TOM 1"

pozdrawiam
p.s Nie chcę tu obrażać właścicieli sklepów ale niestety tak wygląda sytuacja w trójmieście.Bynajmniej w większości sklepów które odwiedziłem.