nasze 800 l.
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie:
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Nie jest to takie trudne, jakby się wydawało.sunflower pisze:przez fotosika to trzeba jeszcze umieć wklejać ;)
Krok po kroku opisałem to na sąsiednim forum w dziale TEST, temat "próóba" . Na tym forum robi się to prawie identycznie. Powinno pomóc.
"prawie" nie robi tutaj wielkiej różnicy
Zamiast ikony "Umieść obrazek", używa się tu drugiego od prawej zielonego prostokącika z napisem Img w następującej kolejności:
klikasz Img, wklejasz link do zdjęcia i ponownie klikasz Img.
Zwróć uwagę, że nieco inaczej wygląda kliknięte Img za pierwszym razem, a nieco inaczej kliknięte to samo Img za drugim razem.
Powodzenia
- gajowa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Irku
Już w tym temacie mówiłeś mężowi Ani jak wstawiać fotki przez fotosika
http://www.discus.org.pl/smf/index.php?topic=11296.0
Już w tym temacie mówiłeś mężowi Ani jak wstawiać fotki przez fotosika
http://www.discus.org.pl/smf/index.php?topic=11296.0
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Rzeczywiście!!!
Widzisz Basiu, człowiek gapi się w ten monitor cały dzień i tak na prawdę nic nie widzi!
Nawet mi przez myśl nie przeszło, że Ania i Sebastian..., że oni..., razem... . I jeszcze ochajtać się zdążyli w międzyczasie
.
To mnie zmyliło:
Widzisz Basiu, człowiek gapi się w ten monitor cały dzień i tak na prawdę nic nie widzi!
Nawet mi przez myśl nie przeszło, że Ania i Sebastian..., że oni..., razem... . I jeszcze ochajtać się zdążyli w międzyczasie

To mnie zmyliło:
Oj! Żeby tak jeszcze moja żona połknęła bakcyla.sunflower pisze:przez fotosika to trzeba jeszcze umieć wklejać![]()
- DISPAR
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
- Kontaktowanie:
Od początku działania tego forum był taki zwyczaj, że można było komentować i oceniać akwaria pokazane w dziale ,,Galeria" natomiast nie komentowało sie akwarium pokazanego w działe ,,Akwaria". Widzę, że to się trochę zmieniło więc napisze co mi się nie podoba a Ty i tak zrobisz jak uważasz bo to Twoje akwarium i Twoje pomysły w nim żyją
Jeśli ten kamień służy do obciązenia korzenia to OK bo będzie i tak usunięty a krewetkarium nie podoba mi się bo jest bardzo sztuczne. Niezręcznie napisać, że jest kiczowate ale takie w/g mojego gustu jest. Jest bardzo nienaturalne ale i tak dobrze, że nie masz w nim plastikowego krokodyla lub nurka. Akwarium 800 litrowe bardzo fajne i biotopowe ale krewetkarium całkiem odmienne. Zobacz na forum krewetkowym jakie oni mają śliczne choć małe akwaria.
P.S. Jak będziesz w niedziele na spacerze to znajdz jakiś ciemny kamień o mniej ostrych krawędziach - będzie dużo mniej widoczny a i ryby nie poobcierają sie i niego. Korzeń potrafi czasami długo pływać zanim zatonie całkowicie

Jeśli ten kamień służy do obciązenia korzenia to OK bo będzie i tak usunięty a krewetkarium nie podoba mi się bo jest bardzo sztuczne. Niezręcznie napisać, że jest kiczowate ale takie w/g mojego gustu jest. Jest bardzo nienaturalne ale i tak dobrze, że nie masz w nim plastikowego krokodyla lub nurka. Akwarium 800 litrowe bardzo fajne i biotopowe ale krewetkarium całkiem odmienne. Zobacz na forum krewetkowym jakie oni mają śliczne choć małe akwaria.
P.S. Jak będziesz w niedziele na spacerze to znajdz jakiś ciemny kamień o mniej ostrych krawędziach - będzie dużo mniej widoczny a i ryby nie poobcierają sie i niego. Korzeń potrafi czasami długo pływać zanim zatonie całkowicie

-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: ania ohirko
- Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań
Irku... no widzisz jaki ten światek mały "paletkowiczów" a żona i Twoja na pewno bakcyla łyknie bo jak można nie zakochać sie w tak przepięknych stworzeniach - oczywiście o paletkach mówię 
Darku no cóż mogę napisać po takiej opinii... pozwolisz że na spacerze nie będę szukać żadnych kamieni to po pierwsze, po drugie być może zdjęcie krewetkarium nie jest najlepsze a być może rzeczywiście Ci się nie podoba chociaż trudno mi się z tym pogodzić bo wszystko praktycznie w tym akwarium jest naturalne a co naturalne nie może być kiczowate - ale takie tam filozoficzne bzdety to nie tu będę rozwijać... ale jak to mówią każda opinia (krytyka?) jest cenna dzięki

Darku no cóż mogę napisać po takiej opinii... pozwolisz że na spacerze nie będę szukać żadnych kamieni to po pierwsze, po drugie być może zdjęcie krewetkarium nie jest najlepsze a być może rzeczywiście Ci się nie podoba chociaż trudno mi się z tym pogodzić bo wszystko praktycznie w tym akwarium jest naturalne a co naturalne nie może być kiczowate - ale takie tam filozoficzne bzdety to nie tu będę rozwijać... ale jak to mówią każda opinia (krytyka?) jest cenna dzięki

- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Kontaktowanie: