słuchajcie!!! a może zjazd?
Moderatorzy: przynenta, krisaczek
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: ania ohirko
- Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań
żeby była jasność - ja się nie czepiam, nie mam pretensji do wszystkich bo zdaję sobie sprawę, że może komuś nie pasować, że daleko że koszty - przecież ja to wszystko rozumiem, natomiast słowa 'trochę konsekwencji mili Państwo" kieruję do tych co "pitolą" że oni tak tak bardzo by chcieli tylko niech ktoś zorganizuję i jak tylko będzie to tłumnie przybędziemy. Ale to już temat zamknięty - dziękuję tym wszystkim którzy mnie wspierali w tej 'próbie" - Oni wiedzą o kogo chodzi... 

-
- entuzjasta
widzisz Mariusz z całym szacunkiem ale mój post był właśnie między innymi skierowany do Ciebie... no ale nic - pewnie nie będę miała okazji przekonać się czy cokolwiek wypali innym razem. Twojego tantrycznego punktu 2 nie przeczytałam więc nie będę go rozważać, ale może Ty go rozważ skoro to aż takie istotne. A tak już całkiem na marginesie to pisanie czegokolwiek w tym wątku to właśnie 'zaśmiecanie' forum a tego przecież wszyscy się wystrzegamy...
spotkanie jest aktualne, tylko organizator się zmienia
termin 4/5 kwietnia
część nieoficjalna sobota wieczór
gnisko i pieczyste + kawa i harbata
miejsce agroturystyka w Gruszczynie, jak wyglądały wcześniejsze spotkania można zobaczyć tutaj
http://www.pkmd.pl/index.php?name=PNphp ... c&start=30
będzie tak samo tylko cieplej
kto jest chętny na nocleg niech się pospieszy z rezerwacją
będzie też część oficjalna - dwóch prelegentów, tylko nie mam na dzień dzisiejszy potwierdzonej sali z poznańskim zoo, jeżeli będzie zajęta to wszystko odbędzie się w agroturystyce.
termin 4/5 kwietnia
część nieoficjalna sobota wieczór

miejsce agroturystyka w Gruszczynie, jak wyglądały wcześniejsze spotkania można zobaczyć tutaj
http://www.pkmd.pl/index.php?name=PNphp ... c&start=30
będzie tak samo tylko cieplej

kto jest chętny na nocleg niech się pospieszy z rezerwacją
będzie też część oficjalna - dwóch prelegentów, tylko nie mam na dzień dzisiejszy potwierdzonej sali z poznańskim zoo, jeżeli będzie zajęta to wszystko odbędzie się w agroturystyce.
-
- entuzjasta
Artur - chyba masz rację - piwo się nie może zmarnować przecież... tylko jeden telefon i zapraszamy jak zwykle, a co do zmiany organizatora to oczywiście kto co lubi ale ja akurat nie tak bardzo jak jakiś facet się produkuje przed mikrofonem o teorii która często ma niewiele wspólnego z praktyką i jeszcze muszę za to płacić
nikt Cię do niczego nie zmusza, chcesz przyjdziesz i posłuchasz - nie chcesz nie przyjdziesz nie posłuchasz.sunflower pisze:..... a co do zmiany organizatora to oczywiście kto co lubi ale ja akurat nie tak bardzo jak jakiś facet się produkuje przed mikrofonem o teorii która często ma niewiele wspólnego z praktyką i jeszcze muszę za to płacić
zamieściłem informację tutaj nie po to aby dalej dyskutować o terminie i miejscu tylko żebyście wiedzieli że takie coś się odbędzie.
-
- entuzjasta
no i przyszedł czas na wytłumaczenie się...
(bo tu skarżą się niektórzy na mnie... ale to na swój sposób miłe
) ależ ja się strasznie cieszę że ktoś coś zorganizuję i że w dodatku mu się uda i całym sercem jestem z Wami panowie żeby frekwencja dopisała i wszystko inne, a to że nie lubię facetów z mikrofonami to już trudno - z tego tłumaczyć się nie będę... Po prostu uważam że to jest trochę przerost formy nad treścią ale nic mi do tego więc proszę nie przywiązywać aż takiej uwagi do moich opinii. Jeżeli grafik "pracowy" pozwoli to oczywiści chętnie przybędę nawet jeżeli będę musiała słuchać o tym wszystkim co już było na forach napisane - nawet ciasto upiekę jeżeli ktoś wyrazi chęć zjedzenia go