RZESZÓW NA ŻYWO!
Moderator: przynenta
Jeżeli można odrobinę prywaty ...
Chciałbym delikatnie przypomnieć, że kliku posiadaczy aparatów obiecało mi fotki z całej imprezy na priv.
Zresztą jak ktoś nie obiecał a przyśle to też się nie obrażę
A może jest technicznie taka możliwość żeby wszystkie zrobione zdjęcia wrzucić do "jednego worka" na serwerze tak, żeby każdy mógł sobie zassać pliki ? Oczywiście po upływie np. tygodnia fotki można skasować żeby nie zajmowały zbyt wiele miejsca. Pytam dlatego, że wiele osób miało aparaty a zapewne nie sposób wstawić wszystkiego na forum.
Pozdrawiam
Mislavo
Chciałbym delikatnie przypomnieć, że kliku posiadaczy aparatów obiecało mi fotki z całej imprezy na priv.
Zresztą jak ktoś nie obiecał a przyśle to też się nie obrażę

A może jest technicznie taka możliwość żeby wszystkie zrobione zdjęcia wrzucić do "jednego worka" na serwerze tak, żeby każdy mógł sobie zassać pliki ? Oczywiście po upływie np. tygodnia fotki można skasować żeby nie zajmowały zbyt wiele miejsca. Pytam dlatego, że wiele osób miało aparaty a zapewne nie sposób wstawić wszystkiego na forum.
Pozdrawiam
Mislavo
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Napiszę tak - fotkę już widziałem (ktoś mi szkaradę na maila podrzucił ) jak zobaczę raz drugi to Ty usłyszysz pukanie do drzwi chyba że w drzwi nie puka się siekierą . Poważnie to życie masz jedno po co ryzykować . Ten pomysł z fotkami to strasznie głupi pomysł
Mislavo jak Ty coś wymyslisz ;( od razu pisałem że czarno to widzę .

- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
wszystkie moje fotki są na Twoim kompie na pulpicie. Zresztą Marka teżcocoloco pisze:w aparacie Jotki było raptem 20 fotek - nygus !!
mam nadzieję że Mirek i Marek zrobili ich więcej no i liczę też na Bogdana on ma ciekawe pomysły .
Pomysł ciekawy - może ktoś wskaże jakiś serwer - tu na forum raczej czarno to widzę

Ostatnio zmieniony 05 paź 2005, 10:03 przez mirek, łącznie zmieniany 1 raz.