Już raz swój problem poruszałem - jeszcze na dawnym forum ale póki co nie udało mi się go rozwiązać więc próbuję ponownie.
Jakieś 3 tygodnie temu (teraz juz więcej

Pozdrawiam
Tomasz
Moderator: seba*1*
cocoloco pisze:Fakt o gustach się nie dyskutuje !!!
Zgadzam się w 100% szkoda że w gazetach myślą inaczej i nie zamieszczają zdjęć tych których jedyną zaletą jest że podoba się właścicielowi tylko ..................................
Nie miałem zamiaru dyskutować z Twoim gustem bo nie to było jego inspiracją ale żeby zasugerować że taki układ zbiornika wymaga innego sposobu myślenia .
Wystawiłeś akwarium do oceny - więc miałem czelność przedstawić mój gust - liga podwórkowa . I to powinno zakończyć całą dyskusję bo "De gustibus non est disputandum" .![]()
Jednak starożytni mawiali a też stawiali coś co do dnia jest piękne ale też pozostawili po sobie w spadku coś co tylko przy dużym wysiłku dobrej woli można ocenić milczeniem .
To forum nie jest miejscem gdzie słowo ach będzie się przeplatać ze słowem och bo każdy na widok baniaka z wodą i odrobiny zielska dostaje kociokwiku . Potrafimy rozróżnić akwarium od pięknego akwarium i potrafimy też wzdychać do ślicznych ryb czy zbiorników .
Ze swojej strony życzę abym nie musiał szukać pięknych zborników daleko ale aby tu na forum zobaczyć coś co robi wrażenie .
Niech zdanie niegustownych rzeczy ci u nas dostatek niech nie będzie dewizą tego portalu
arkadiusz pisze:Jest jeszcze jeden sposób- porządne wysuszenie i zalaminowanie żywicami epoksydowymi tylko musi to być absolutnie dokładne bez żadnej szczeliny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości