100 lat ruchu akwarystycznego w Polsce 1909 - 2009.
Moderator: przynenta
- Diamond-Cukero
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: ania ohirko
- Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań
Kurcze, ale fajnie było... Już się nie mogę doczekać następnego razu. Z tymi, z którymi nie udało mi się pożegnać osobiście teraz mówię - do zobaczenia. Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję że przygarneliście "kropka" mimo, że byliśmy jedyni nie zrzeszeni (co już nie potrwa długo) czuliśmy się jak wśród swoich. A w szczególności chciałabym podziękować:
Piotrowi, Piotrowi i jeszcze raz Piotrowi za śliczne roślinki
Grzegorzowi za pomoc no i za tą butelkę wody następnego dnia co uratowało mi życie
Januszowi, że przywiózł Elę
Tomkowi, że ufunduje mi legitymację
Andrzejowi S. , że okazał się takim fajnym facetem - mimo, że stwierdził głośno oczywisty fakt, że znacznie gorzej wyglądałam następnego dnia
Basi za ciepło, które roztacza
Mariuszowi za psychoanalizę
Mirkowi, że moje machanie rzęsami nie poszło na marne i dostałam "rocznik PKMD"
Staszkowi za dziwny wykład o wpływie jedzenia na smak i kolor płynów ustrojowych
Tomkowi Przynęcie za ciepłe słowa
Krzyśkowi za zaproszenie
Markowi, że przypomniał o kamieniu
A w ogóle, to wystawa była super, ryby piękne no i takie fajne łyse świnki morskie
Piotrowi, Piotrowi i jeszcze raz Piotrowi za śliczne roślinki
Grzegorzowi za pomoc no i za tą butelkę wody następnego dnia co uratowało mi życie
Januszowi, że przywiózł Elę
Tomkowi, że ufunduje mi legitymację
Andrzejowi S. , że okazał się takim fajnym facetem - mimo, że stwierdził głośno oczywisty fakt, że znacznie gorzej wyglądałam następnego dnia
Basi za ciepło, które roztacza
Mariuszowi za psychoanalizę
Mirkowi, że moje machanie rzęsami nie poszło na marne i dostałam "rocznik PKMD"
Staszkowi za dziwny wykład o wpływie jedzenia na smak i kolor płynów ustrojowych
Tomkowi Przynęcie za ciepłe słowa
Krzyśkowi za zaproszenie
Markowi, że przypomniał o kamieniu
A w ogóle, to wystawa była super, ryby piękne no i takie fajne łyse świnki morskie
- MartynaCeluch
- junior
- Imie i Nazwisko: Martyna Celuch
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wrocław
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich:) było bardzo miło poznać tych, z którymi rozmawiałam dotąd tylko wirtualnie:) Dziękuję Jackowi za bezcenne rady odnośnie paletek:) Gratuluję komisarzowi wystawy- wszystko bylo dopilnowane i zapięte na ostatni guzik, a wiem z doświadczenia, że to nie jest łatwe:) pozdrawiam wielbicieli najpiękniejszych ryb:)
- laso
- junior
- Imie i Nazwisko: Piotr Lasota
Ja chciałbym podziękować Jackowi(niki 28) za podbudowanie mnie w moim paletkowym problemie. Jak wiecie problem dotyczy speedowania. Dzięki niemu nabrałem jeszcze ochoty na trzymanie tych wspaniałych ryb. Troszkę cennych rad i od razu lepiej człowiekowi. Szkoda że nie miałem okazji was poznać(akurat wtedy jak byłem był sam Jacek) ale do następnego razu. Jeśli chodzi o ryby to przepiękne. Jako klub na pewno wygraliście w oczach zwiedzających. Mi osobiście podobały się LEOPARDY i akwa Pana Nowickiego. Pozdrawiam wszystkich
- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Tak, impreza sie skończyła,porozjeżdżaliśmy się.Ale nie długo będzie następna,będą cenne rady,miła atmosfera i wspólnie spędzony czas.Martyna i Piotr -niezmiernie sie cieszę że w czymś mogłem wam pomóc.Cóż tu więcej pisać .Poprostu było super.
niki 28
Z moimi braunami stało sie to samo,oby nowemu właścicielowi mnożyły sie na potęgę.Niestety nie udało mi się moich LSS przywieźć do domu ale poszły w dobre ręce i mam nadzieję że dadzą równie dobre potomstwo a kiedyś o nie się też przypomnę.
niki 28