Sprzedawca z Allegro

czyli pomagamy sobie nawzajem

Moderator: stanpiter

Iwek_22

Post autor: Iwek_22 » 20 maja 2009, 12:51

Majszczur pisze:WITAM.
To jakiś obłęd!
...
Pozdrawiam serdecznie, to mój pierwszy post na TYM forum.
No to wstęp masz fajny - witam i pozdrawiam.
Aaa, tego sprzedawcy nie znam :D

sunflower
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: ania ohirko
Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań

Post autor: sunflower » 20 maja 2009, 13:17

nie ma jak to dobrze zacząć znajomość na forum... grunt to być znawcą w każdym temacie - również pozdrawiam - tyle że Ciebie Krzysiek - szkoda że Was w Łodzi nie było

Infinity.

Post autor: Infinity. » 21 maja 2009, 06:39

Majszczur ma racje z Mojego pytania zostało tyle ze zrobiliście sobie pogadnkę towarzyską . Świadczy to tylko o was . Skoro nie macie nic do powiedzenia na ten konkretny temat to mze nie piszcie wcale ......... To będzie chyba lepszym rozwiązaniem jak robienie smietnika z konkretnego tematu który nie tylko mi moze sie przydac . Prosze Moderatora o usunięcie postów nie wnoszacych nic do tematu .\

Ps wypowiedz " My wiemy , Ty nie wiesz o co chodzi " świadczy o tym ze jednak jest coś na zeczy i sprzedawca nie jest wiarygodny ....

sunflower
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: ania ohirko
Miejsce zamieszkania/miasto/: poznań

Post autor: sunflower » 21 maja 2009, 10:02

moderator to mógłby zerknąć na pisownię Twoją - a to że nie używasz "dużych" liter kiedy zwracasz się do kogoś zdaje się że świadczy właśnie o Tobie.
A tak już całkiem na marginesie taka dobra rada - mając AŻ 3 posty na swoim koncie może nie warto krytykować stałych bywalców...

Odpowiedz

Wróć do „Pomoc Klubowa”