Pozdrawiam Was gorąco
Hej
ps. wreszcie świeci słońce
Cekom . Hej.stanpiter pisze:. Czekajcie cierpliwie, bo za cholerę nie mam teraz czasu i musiałem przerwać zabawę, myślę że we wrześniu coś więcej pokaże.
Pozdrawiam Was gorąco
Hej
ps. wreszcie świeci słońce

Przy...Mirek pisze:wpadnie Ci on w moje ręce niedługo to mu sie .......
Wiem, wiem ale proszę o jeszcze trochę cierpliwości, płytki są zamówione lecz jeszcze nie dotarły (mój błądBogdan pisze:Przy...Mirek pisze:wpadnie Ci on w moje ręce niedługo to mu sie .......
Chętnie przyjmę ją do przetestowaniastanpiter pisze:Mała doskonale zaczyna działać (przechodzić testy), jeszcze tylko tu utniemy, tam przykleimy i będzie ok.
Fotki brak
Bogdan pisze:Chętnie przyjmę ją do przetestowaniastanpiter pisze:Mała doskonale zaczyna działać (przechodzić testy), jeszcze tylko tu utniemy, tam przykleimy i będzie ok.
Fotki brak
Już niebawem wysyłam Czarną 2 do testowania (miałeś kolego piękne rybystanpiter pisze:Bogdan pisze:Chętnie przyjmę ją do przetestowaniastanpiter pisze:Mała doskonale zaczyna działać (przechodzić testy), jeszcze tylko tu utniemy, tam przykleimy i będzie ok.
Fotki brak...do odważnych świat należy - masz jak w banku

Ach, no wiadomo ale czy musiałeś to napisaćJeki pisze:Powiedz lepiej że robisz foto, by mieć dowód w jakim stanie wysyłasz. Bo ten do którego chcesz wysłać na pewno to spie....nięży
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości