Dla tych co byli to podrowionka
Dla tych co nie to żałujcie:)
I oczywiście pozdrowionka dla kapitana statku z Katowic(powodzenia w Czechach).
Trzeba przyznać że ryby ze sląska robią wrażenie(Andrzej, Stachu, Krysiaczek)gratulacje widać macie smykałkę.
ZOO botanika dla tych którzy nie byli
Moderator: przynenta
- MartynaCeluch
- junior
- Imie i Nazwisko: Martyna Celuch
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wrocław
- Kontaktowanie:
Re: ZOO botanika dla tych którzy nie byli
Czy ja już mówiłam, że jestem gorącą fanką PKMD? Nie mówiłam? No to mówię!!!! Panowie, byliście fantastyczni! Dziękuję, za przyjęcie zaproszenia do Wrocławia i za arcymiłą atmosferę, którą tu z nami budowaliście. Liczę po cichu, że za rok znów się spotkamy:)
Panie Andrzeju- piękna łódka- zasłużyła na nagrodę w konkursie:) sama oglądałam ją przy każdej możliwej okazji:)
Staszku- dzieciaki wchodzące na Halę krzyczały od razu- mamo mamo, zobacz jakie rybki! Ja też chcę takie!!!! To Twoja zasługa:)
Jacku- jak zawsze byłeś tam, gdzie Cię potrzebowano:) to dzięki Tobie uśmiechałam się mimo zmęczenia:)
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ( wszystkich razem i każdego z osobna)
Panie Andrzeju- piękna łódka- zasłużyła na nagrodę w konkursie:) sama oglądałam ją przy każdej możliwej okazji:)
Staszku- dzieciaki wchodzące na Halę krzyczały od razu- mamo mamo, zobacz jakie rybki! Ja też chcę takie!!!! To Twoja zasługa:)
Jacku- jak zawsze byłeś tam, gdzie Cię potrzebowano:) to dzięki Tobie uśmiechałam się mimo zmęczenia:)
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ( wszystkich razem i każdego z osobna)
- kocan1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Andrzej Kociołkowski
- Kontaktowanie:

Fotorelacja z Targów Zoo-Botanica część I na temat Stowarzyszeń akwarystycznych:
http://www.akwa-mania.mud.pl
Już niedługo druga część fotorelacji o firmach i sklepach wystawiających się na tegorocznych Targach
- kocan1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Andrzej Kociołkowski
- Kontaktowanie:

Fotorelacja Zoo-Botanica część II o firmach i sklepach wystawiających się na tegorocznych Targach:
http://www.akwa-mania.mud.pl