Wyjazd do Stendkera
Moderator: stanpiter
- TomekM20
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Tomek Mazek
Wyjazd do Stendkera
Od 1 października będę miał dwumiesięczny urlop jeśli ktoś w tym czasie jechał by do Niemiec po rybki i miał jedno wolne miejsce to chętnie bym się z nim zabrał jeśli by mógł mnie zabrać ze sobą ( oczywiści za paliwo zwrócę )
Dużo rybek nie chcę kupić gdyż mam tylko w sumie 500 euro, a akwarium ogólne 220litrów
Dużo rybek nie chcę kupić gdyż mam tylko w sumie 500 euro, a akwarium ogólne 220litrów
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Artur Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Skórzewo
Re: Wyjazd do Stendkera
Żeby uzmysłowić Ci jedną rzecz i uchronić od nadmiernego optymizmu, pozwolę sobie na jedną uwagę..... U Stendker'a minimalne zamówienie na dzień dzisiejszy to 1.500,00 EUR, osoby z "zewnątrz" nie mają wstępu na halę i nie możesz sobie wybrać ryb, nawet jeśli wybierzesz się z kimś, kogo on dobrze zna, wejście nie będzie możliwe, choć śa i tacy, co płacą za wejście a jeśli mnie pamięć nie myli kosztuje to dość sporo..... do tego jeśli nie zadzwonisz wcześniej i się nie upewnisz, czy w danym okresie w którym chcesz jechać nie będzie miał większej wysyłki do Włoch, USA czy Francji, bo nie będzie ryb do wyboru, może to trochę Ci pomoże w zapędach.... pozdrawiam
- TomekM20
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Tomek Mazek
Każda rada jest dobra...Więc dziękuję za wskazówki
- pyton79
- junior
- Imie i Nazwisko: Leszek Pytka
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pabianice
Witam mam pytanko?Był ktoś z forumowiczów w hodowli p.Piwowarskiego?
Powiem szczerze że w ofercie posiada,piękne okazy!!
Na forum nie słyszałem żeby ktoś mówił o tej hodowli,nie jest ona tak duża jak Stendkera ,ale myślę że też godna uwagi!!
Powiem szczerze że w ofercie posiada,piękne okazy!!
Na forum nie słyszałem żeby ktoś mówił o tej hodowli,nie jest ona tak duża jak Stendkera ,ale myślę że też godna uwagi!!
- Diamond-Cukero
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
Byłem w hodowli Piwowarskiego mam na stronie jego zdjęcie to ten blondyn w środku
klikaj Przyjaciele z zagranicy - str. Główna .
Hodowle ma raczej przygotowaną do zwiedzania wszystko w drzewie , nawet nie było co kupić to co chciałem nie na sprzedaż . Ale poznałem gościa miły człowiek wymieniliśmy poglądy . Wręczyłem mu Plakat mojej hodowli i do domu . Może źle trafiłem .
-prowadzi zakład okulistyczny .

Hodowle ma raczej przygotowaną do zwiedzania wszystko w drzewie , nawet nie było co kupić to co chciałem nie na sprzedaż . Ale poznałem gościa miły człowiek wymieniliśmy poglądy . Wręczyłem mu Plakat mojej hodowli i do domu . Może źle trafiłem .

-prowadzi zakład okulistyczny .
- pyton79
- junior
- Imie i Nazwisko: Leszek Pytka
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pabianice
Wszystko i na temat ,zostałem oświecony i doinformowany!
Pozdrawiam!