Doniczkowiec-czy ktos sie podzieli?
Moderator: stanpiter
- Kostek
- junior
- Imie i Nazwisko: Marcin Kostusiak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: zgierz/lodz/wloclawe
- Kontaktowanie:
Doniczkowiec-czy ktos sie podzieli?
Witam Kolegów i Koleżanki mam problem z zakupem doniczkowca-nikt ze sklepikarzy nie chce mi pomóc w zakupie-byłem na giełdzie w ŁODZI ale też bryndza-raz kupiłem na Allegro ale przysłali mi jakąś zupę z włosami-więc jak ktoś z forumowiczów mógł by mi pomóc to będę bardzo wdzięczy-oczywiście pokrywam wszystkie koszta opakowania i przesyłki!-PRZYJACIELE POMOŻECIE??-mam cichą nadzieje ze tak!:) pozdrawiam i dziękuje z góry Marcin.
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Robert Nowakowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Klucze
- Kontaktowanie:
Re: Doniczkowiec-czy ktos sie podzieli?
Kupiłem na znanym serwisie aukcyjnym. Ostatnio jeden gość tam miał. Poszukaj przez kilka dni.Kostek pisze:Witam Kolegów i Koleżanki mam problem z zakupem doniczkowca-nikt ze sklepikarzy nie chce mi pomóc w zakupie-byłem na giełdzie w ŁODZI ale też bryndza-raz kupiłem na Allegro ale przysłali mi jakąś zupę z włosami-więc jak ktoś z forumowiczów mógł by mi pomóc to będę bardzo wdzięczy-oczywiście pokrywam wszystkie koszta opakowania i przesyłki!-PRZYJACIELE POMOŻECIE??-mam cichą nadzieje ze tak!:) pozdrawiam i dziękuje z góry Marcin.
Na razie towar jeszcze do mnie nie dotarł, bo mam go mieć dostarczonego osobiście ze względu na mrozy. Na PW wysyłam Ci link do byłej aukcji
pozdr Robert
- Kostek
- junior
- Imie i Nazwisko: Marcin Kostusiak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: zgierz/lodz/wloclawe
- Kontaktowanie:
Re: Doniczkowiec-czy ktos sie podzieli?
Robert dziękuję za odzew-będę szukał dalej na Allegro