Czyli nie potrafisz oceniać ...........niki 28 pisze:Jak ja Ci je ocenię,to zwycięzcami napewno nie będąstanpiter pisze:Nie, to nie manacapuru, to potencjalni zwycięzcy na mistrzostwa dyskowca![]()
![]()

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Czyli nie potrafisz oceniać ...........niki 28 pisze:Jak ja Ci je ocenię,to zwycięzcami napewno nie będąstanpiter pisze:Nie, to nie manacapuru, to potencjalni zwycięzcy na mistrzostwa dyskowca![]()
![]()
Ojjj ślicznościshady_01 pisze:Ciekawe co to za cudeńka ?
Piotrek to jest nic w porównaniu z pięknem nowego baniakastanpiter pisze:Akcja zbiornik została osiągnięta, (akwa wniesione do pokoju, choć jeszcze nie na swoim niejscu) niestety Baca mocno ucierpiał, dostał postrzału i teraz kwiczy. Mam nadzieję że szybko przejdzie, masa pracy pozostała do zrobienia.
Jacku dzisiaj jest lepiej, ból mija gdy patrzę na te nowo przybyłeniki 28 pisze:Piotrek to jest nic w porównaniu z pięknem nowego baniaka
Dla takich chwil warto żyć
Ta zniewaga krwi wymaga, qrde kto ma rękawiczkęmkozubski pisze:słabiszczak
Pisz śmiało. Ci co pod Babią Górą mieszkają łatwo nie pękająmkozubski pisze:mam nadzieje że sprawności troche zachowasz po tej całej "imprezie" z nowym akwa bo będę miał do Ciebie interes
Jednak Ci z Makowa nieco łatwiej.stanpiter pisze:Pisz śmiało. Ci co pod Babią Górą mieszkają łatwo nie pękająmkozubski pisze:mam nadzieje że sprawności troche zachowasz po tej całej "imprezie" z nowym akwa bo będę miał do Ciebie interes
Uznam że tego nie widzęBogdan pisze:Jednak Ci z Makowa nieco łatwiej.
Co żrą nic nie widzęstanpiter pisze: Te ryby nie jedzą, one żrą - oby tak dalej
A co, chcesz zobaczyć jak rybki jedzą?, nigdy nie widziałeśPrzemek Wieczorek pisze:Co żrą nic nie widzęstanpiter pisze: Te ryby nie jedzą, one żrą - oby tak dalej
Sledzi nie widziałesBogdan pisze:No to może jakąś fotkę!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości