Jeszcze nigdy nie widziałem by poprawiał, a już trochę się znamyroh pisze:A Pan Bogdan wie doskonale, że raz dobrze ułożonego korzenia się nie poprawia.

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Jeszcze nigdy nie widziałem by poprawiał, a już trochę się znamyroh pisze:A Pan Bogdan wie doskonale, że raz dobrze ułożonego korzenia się nie poprawia.
Święte słowa Boguś,święte.Coś o tym wiemBogdan pisze:W sprawie korzenia moje zdanie jest takie.
Akwarium w pierwszej kolejności musi podobać się akwaryście i każdy kto tak robi popełnia bardzo poważny błąd!!!
Jeżeli chcecie liczyć na rozwój akwarystyki w waszych domach to akwarium w pierwszej kolejności musi podobać się ŻONIE że nie wspomnę o teściowej.![]()
Ten kto nie zachowuje takiej kolejności jest z góry skazany na niepowodzenie.
Ten konkretny korzeń gdyby był postawiony i wyeksponowany cały nie wzbudziłby dyskusji natomiast w takiej pozycji zmusza oglądającego do podniesienia d... z sofy podejścia bliżej do zbiornika i podziwiania korzonka w 3D a dodatkowo kiryski mają zabezpieczony nocleg i ca najważniejsze taki układ podoba się żonie.
Zgoda, prawda bywa jednak taka że wielu w życiu rusza korzeniami, a nieliczni głowązethan pisze:A tak swoją drogą to od czasu do czasu rusz ten korzeń,
Moje ryby już wczoraj zostały puszczone do nowego akwa, a jak się czują? skalary piorą się jak oszalałe więc chyba dobrzeniki 28 pisze:Tak więc nie spiesz się i pozwól akwa dojrzeć,zanim wpuścisz ryby.Tym bardziej ,że w Akwa przejściowym-Twoje ryby mają się super.Niech tak samo czuja się w nowym akwa
niki 28
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości