Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Zależy co to za Tefe i co to za Alenquer.Czyimi były potomkami?browny to miało być potomstwo tefe i alenquera
Roman przy zakupie gość zapewniał że to potomstwo po Niemcach ,samica alenquer a samiec tefe .roh pisze:D..y nie dawaj bo to źle brzmi w naszym przypadku. Każdemu może się przydarzyć, los nie wybiera. Mam nadzieję, że baniaczek z zieleniną się ostał bo prezentował się ładnie.Zależy co to za Tefe i co to za Alenquer.Czyimi były potomkami?browny to miało być potomstwo tefe i alenquera![]()
![]()
,ale może coś ciekawego w ubarwieniu się pokazać bo rybki raczej młode. Paś,paś paś i daj trochę popić.
Tak.Ponieważ tak naprawdę pigeon panda to min krzyżówka pigeona z blu diamontem.Natomiast utrwalenie lub nie cech fenotypowych danego,młodego osobnika,to kilka złożonych spraw.Po pierwsze genetyka,po drugie skład wody w jakim hodujesz tegoż dyskowca,no i oczywiście karmienie.Ja mam pigeona pandę w akwa w pracy,i wyobraź sobie że ów pigeon panda "stał" się dyskowcem z przewagą koloru niebieskiego.Oczywiśćie nie jest to klasyczny diamont,nie mniej z pigeona raczej mało mu zostało.dylus pisze:Jacek fotkę wyżej tego blu masz jak on wyglądał wcześniej ,czy to możliwe aby panda stała się blu diamondem ???
Basiu drobnica jest jako urozmaicenie zbiornikagajowa pisze:Bardzo ładnie wszystko wygląda. Te małe rybeńki są super
Ja bym szukał skóry wężadylus pisze: No i pytanie co to jest za odmiana barwna na zdjęciu .Miałem takiego malucha i chętnie bym kupił ponownie a nie wiem jak szukać jako co ???
stanpiter pisze:Ja bym szukał skóry wężadylus pisze: No i pytanie co to jest za odmiana barwna na zdjęciu .Miałem takiego malucha i chętnie bym kupił ponownie a nie wiem jak szukać jako co ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości