Moje dyskowce po dostawie.....
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- mors29
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Maciek Dźwigała
Re: Moje dyskowce po dostawie.....
A gdzie można coś kupić i jakie są ceny. Jeżeli możesz to wyślij mi cennik na PW
- hudy
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Zbigniew Hudobski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Rybki juz prawie w porzadku. W zbiornikach mam dużo zwiazków azotowych( brak skali). Rybki i ja musimy uporać się z nimi. Zdjęcia robione przez nadwornego klubowego zgreda 
- Załączniki
-
- Forum-Polskiego-Klubu-Miłośników-Dyskowców-(-Paletek-)-079.jpg (84.02 KiB) Przejrzano 3130 razy
-
- Forum-Polskiego-Klubu-Miłośników-Dyskowców-(-Paletek-)-0711.jpg (33.38 KiB) Przejrzano 3130 razy
-
- Forum-Polskiego-Klubu-Miłośników-Dyskowców-(-Paletek-)-040.jpg (37.74 KiB) Przejrzano 3130 razy
-
- Forum-Polskiego-Klubu-Miłośników-Dyskowców-(-Paletek-)-027.jpg (56.66 KiB) Przejrzano 3130 razy
-
- Forum-Polskiego-Klubu-Miłośników-Dyskowców-(-Paletek-)-034.jpg (56.4 KiB) Przejrzano 3130 razy
-
Przemek Wieczorek
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: .....
- Miejsce zamieszkania/miasto/: ....
Znaczy przez Boguśiahudy pisze:Zdjęcia robione przez nadwornego klubowego zgreda
Zbyszku pokaż ALSS
- roh
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Roman Hadziewicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: KĘTRZYN
- Kontaktowanie:
Z tego co widzę dostawa w klasie AA. Zaj...a.
- Deszczowatwarz
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Rafał Mamątow
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Ostrołęka
- Kontaktowanie:
Zgadzam się z Tobą w 100% niestety.hudy pisze:Poprzednia dostawa była z większymi stratami. Ale tragedi nie było, raczej trzeba się przyzwyczaić do strat z poprzedniej dostawy. Masz pecha że akurat nieszczęście na Ciebie trafia. U mnie padła jedna rybka, miała też pecha, zakleszczyła się między gąbką a szybą. Rafał, pamiętaj jeżeli chcesz kupować ryby musisz kalkulowac tak, aby ewentualne straty mieć z czego odrobić. Zamawiając jeden box ryb i to jeszcze drogich, nie masz szans na odrobienie strat. Ryzyko przy jednym, dwóch boksach jest bardzo duże.