Mam nadzieję, że wszyscy dadzą radę
WARSZAWA 2006
Moderator: przynenta
Trasa dojazdu
Z uwagi na liczne pytania o dojaz od kolegów z południa przesyłam proponowaną trasę dojazdu.
.
- Załączniki
-
- Trasa dojazdu od Janek do Hotelu
- trasa_Janki_Hotel.jpg (143.07 KiB) Przejrzano 7272 razy
-
- Odbicie z głównej ulicy (Modlińskiej) bezpośrednio do Hotelu
- mapa_hotel.jpg (21.78 KiB) Przejrzano 7303 razy
-
- Mapa dojazdu
- map_Janki_Bialoleka.jpg (74.86 KiB) Przejrzano 7306 razy
-
Potek
- nowicjusz

- Kontaktowanie:
Właśnie wróciłem z hotelu.
Dokonaliśmy rezerwacji.
W piątek i w sobotę mamy wynajętą salę na szkolenie i integrację. W piątek każdy z uczestników otrzyma obiado-kolację dwudaniową, zakąski, zimne i ciepłe napoje. W sobotę oprócz tego co w piątek, zamówiliśmy jeszcze jeden ciepły posiłek. Po zsumowaniu wydatków koszt każdego wieczornego spotkania wyniesie na głowę około 60 PLN.
Proszę się więc przygotować na taką dopłatę.
Wszystkich uczestników umieściliśmy w dwuosobowych pokojach, oczywiście oprócz Bjarki
P.S. Wszelkie ewentualne napoje wyskokowe należy organizować we własnym zakresie
Dokonaliśmy rezerwacji.
W piątek i w sobotę mamy wynajętą salę na szkolenie i integrację. W piątek każdy z uczestników otrzyma obiado-kolację dwudaniową, zakąski, zimne i ciepłe napoje. W sobotę oprócz tego co w piątek, zamówiliśmy jeszcze jeden ciepły posiłek. Po zsumowaniu wydatków koszt każdego wieczornego spotkania wyniesie na głowę około 60 PLN.
Proszę się więc przygotować na taką dopłatę.
Wszystkich uczestników umieściliśmy w dwuosobowych pokojach, oczywiście oprócz Bjarki
P.S. Wszelkie ewentualne napoje wyskokowe należy organizować we własnym zakresie
- banerman
- entuzjasta

- Kontaktowanie:
Mam pytanie , czy ktos jedzie w sobote z okolic woj. ślaskiego ??
Szukam osoby z którą mogłbym się zabrać.
Jeśli się to uda będę w sobotę na spotkaniu i będe potrzebował noclegu, może być w pokoju 2 lub 3 osobowym, pewnie rezerwacje juz załątwione , ale napewno da sie coś załatwić na miejscu.
Prosze o informacje, od tego zależy czy zdecyduję się na wyjazd.
pozdrawiam
Jeśli się to uda będę w sobotę na spotkaniu i będe potrzebował noclegu, może być w pokoju 2 lub 3 osobowym, pewnie rezerwacje juz załątwione , ale napewno da sie coś załatwić na miejscu.
pozdrawiam
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Jechać można pociągiem na Centralny.banerman pisze:Mam pytanie , czy ktos jedzie w sobote z okolic woj. ślaskiego ??
pozdrawiam
Potem 530 kroków do Pałacu Kultury podziemiami.
Tam ktoś się już pewnie Toba zaopiekuje a spać możesz nawet ze mną w pokoju, jak nie będzie wolnego miejsca.
- GościaK
- entuzjasta

- Kontaktowanie:
witajcie, czytam forum od jakiegoś czasu, w końcu się zarejestrowałem, będe jechał z Kętrzyna prawdopodobnie 14 stycznia na jeden dzień niestety i moge kogoś zabrać po drodze jadę przez Mrągowo/Nawiady/Ostrołęka/Różan/Pułtusk mogę tez jeśli by znalazł się chętny jechać przez Olsztyn trasą Nr 7 przez Nidzicę /Mławę/Płońsk itd. pozdrawiam cale forum
tak się naczytałem że dyski śnią mi się po nocach...