Pozdrawiam
Jacek
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Tak nazwałem je "melonowy mix" bo ryby kupiłem jako RM, a okazało się, że samiec nabrał trochę innych barwgajowa pisze:Śledziłam Twój wątek na mysiarze. Rybcie ładnie rosły i urosły do ładnych rozmiarów.
Jaki tytuł miał wątek? Melonowe mixy, czy cos takiego?
Nie pamiętam tylko skąd pochodzą rodzice młodzieży. Możesz nam powiedzieć?
Bogdan zobacz historie konkursów - parę razy brałem udział, a zadebiutowałem na najwyższym stopniu "pudła"Bogdan pisze:Ładne rybki, ładne zdjęcia i zastanawiam się tylko dlaczego nie biorą udziału w konkursie foto
Tomek, to historia 4 lat w kliku zdjęciach, a w rzeczywistości były różne chwile. Dziś na szczęście mogę powiedzieć - "Tylko Dyskowce"_TOM_ pisze:I BARDZO FAJNA HISTORYJKA
gratulacje
Nie trudno jednak zauważyć że piszemy o historii.jacaban pisze: Bogdan zobacz historie konkursów - parę razy brałem udział, a zadebiutowałem na najwyższym stopniu "pudła"![]()
Jacek
Basiu zajrzyj Jackowi do "metryki". Chłopisko młode a w kraju niż demograficzny.gajowa pisze:Coś czuję, ze na nastepne mistrzostwa bedziesz miał co pokazać![]()
Pytałam skąd melony, bo mają ten genetyczny felerek (za krótkie pokrywy skrzelowe) które przekazały maluchom. Pamietam, jak sam zwracałeś na to uwagę. Ale teraz masz znakomity materiał, tak wiec nie Ci nie pozostaje, jak brać się do dzieła, sorki, nie Ty, tylko rybcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości