REZERWACJE NOCLEGÓW - WARSZAWA 2006.
Moderator: przynenta
- mare777
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Marek Marcinkiewicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Szczecin
- Kontaktowanie:
Mężczyzna spacerujący po plaży w Kalifornii znalazł lampę .
Po jej potarciu wyskoczył dżin : O.K , O.K. , uwolniłeś mnie z lampy. To już jest ósmy raz w tym miesiącu . Mam tego spełniania życzeń powyżej uszu ! Zapomnij o trzech życzeniach !
Masz tylko jedno !
Mężczyzna : - zawsze chciałem wybrać się na Hawaje , ale bardzo boję się latać samolotami .
Czy nie mógłbyś zbudować mostu , aż do Hawajów ? Mógłbym wówczas pojechać tam samochodem .
Dżin tylko się zaśmiał . To jest niemożliwe ! Pomyśl tylko logicznie ! Przecież nośniki mostu nie sięgną dna Pacyfiku ! Pomyśl ile betonu , ile stali ! Nie ! Wymyśl jakieś inne życzenie .
Mężczyzna : - Byłem kilka razy żonaty . Moje żony zawsze mi mówiły , że nie dbam o nie , że nie jestem wrażliwy . Tak więc spełnij moje życzenie , żebym zawsze rozumiał kobiety , wiedział co czują , co myślą , dlaczego płaczą , żebym wiedział co naprawdę chcą , żebym wiedział co zrobić , aby zawsze były szczęśliwe .
Dżin : - no dobra to chcesz żeby ten most był z dwoma , czy z czterema pasami ruchu ?
Sory za małą dygresję w temacie , czy raczej nie na temat .
Po jej potarciu wyskoczył dżin : O.K , O.K. , uwolniłeś mnie z lampy. To już jest ósmy raz w tym miesiącu . Mam tego spełniania życzeń powyżej uszu ! Zapomnij o trzech życzeniach !
Masz tylko jedno !
Mężczyzna : - zawsze chciałem wybrać się na Hawaje , ale bardzo boję się latać samolotami .
Czy nie mógłbyś zbudować mostu , aż do Hawajów ? Mógłbym wówczas pojechać tam samochodem .
Dżin tylko się zaśmiał . To jest niemożliwe ! Pomyśl tylko logicznie ! Przecież nośniki mostu nie sięgną dna Pacyfiku ! Pomyśl ile betonu , ile stali ! Nie ! Wymyśl jakieś inne życzenie .
Mężczyzna : - Byłem kilka razy żonaty . Moje żony zawsze mi mówiły , że nie dbam o nie , że nie jestem wrażliwy . Tak więc spełnij moje życzenie , żebym zawsze rozumiał kobiety , wiedział co czują , co myślą , dlaczego płaczą , żebym wiedział co naprawdę chcą , żebym wiedział co zrobić , aby zawsze były szczęśliwe .
Dżin : - no dobra to chcesz żeby ten most był z dwoma , czy z czterema pasami ruchu ?

Sory za małą dygresję w temacie , czy raczej nie na temat .
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Juz wiesz, że kobiety nie zrozumiesz.GościaK pisze:dzięki już widziałem, nie mogę z żoną do porozumienia dojść, niby człowiek dorosły a jakby miał ręce związane, jak proponuje jej wspólny wyjazd to nie chce, samego puścić tez nie chce, kto to zrozumie?
Zrób wiec wszystko by ją zabrać.
Część członków klubu jeździ na zjazdy z mężami lub żonami i jak do tej pory od osoby towarzyszącej nie było skarg.
Przekonuje się jedynie, że partner jest pozytywnie zakręcony.