Ambra pisze:
PS. Piotrze, do swojej UV-ki dokup malutką głowiczkę od filtra, sprzęgnij to z zegarem czasowym i masz zestaw, z którym jak będziesz wiedział co robić (w to nie wątpię), będzie Ci łatwiej.
Moderator: Sylwek
Pewnie że można, a nawet tak niekiedy można przeczytać w instrukcjach, ale przeczytaj cały ten temat od nowa..........MarSz pisze:Hehtu podany jest odzielny zestaw z dodatkową głowicą, ale przecież UFke można podpiąć do wylotu kubła i rónież zpiąć z zegarem nie to samo??
No dobra, jeśli ten fragment ma mnie przekonać o tym iż lampy UV nie można podpiąć do wylotu filtra kubełkowego, to ja nie podzielam tego cytatu. Dlaczego mam jej nie podpinać do wylotu, powtarzam do wylotuAmbra pisze: 4. Faktem jest że lampa nie myśli i o selektywności nie ma mowy. Dlatego też w większści swych książek gdzie poruszam jej temat piszę, że nie powinna być sprzęgana z filtrem, a stanowić osobny układ, chyba że jest to zbiornik higieniczny.
Widzę, że nie tylko Prezes ma monopol na zagadki.MarSz pisze:..............No dobra, jeśli ten fragment ma mnie przekonać o tym iż lampy UV nie można podpiąć do wylotu filtra kubełkowego, to ja nie podzielam tego cytatu.Ambra pisze: że nie powinna być sprzęgana z filtrem, a stanowić osobny układ, chyba że jest to zbiornik higieniczny.
Wyszło z tego skrzyżowanie braci Grimów z Andersenem.........cocoloco pisze: ...........Bakterion nie zmienia przyzywyczajeń i taki który urwał się z Filtrocity i odłaczył od reszty nie zamieni się w rzeźimieszka - więc walenie go w łeb przez straże to faktyczna strata czasu .
Ciekawe co na to autor zagadki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości