Ja też mam taką nadzieję !!! Zapraszamy do współpracy i na następnej wystawie w całości organizowanej przez PKMD byłoby miło kiedy podlaskie forum przedstawi swój zbiornik . Osobiście wtedy powiem "witam w szeregu ludzi pozytywnie zakręconych " i odszczekam zdanie że należysz do tych "onych" czyli tych co uważają że to ich posty i krytyka buduje polską akwarystykę a nie praca innych . Nigdy nie myślałem w życiu kategoriami że jak ktoś mnie skrytykuje lub to w czym biorę udział to powód aby zaraz rozważać to w kategoriach że mam nowego wroga . Jednak trudno zasłużyć sobie na moją przyjaźń bo wymagam od siebie dużo a od innych .............. jeszcze więcej .Kończąc dodam, że bardzo chciałbym udowodnić Wam, że zrobienie akwa dekoracyjnego na parę dni, nie jest tak skomplikowane, jak piszecie.Na dłuższą metę, tak, ale to inna para kaloszy.Mam nadzieję, że dożyje tego dnia, kiedy w moich stronach znajdzie się taka ilość zapaleńców, aby zorganizować wystawę
Propozycja jako prezesa PKMD - skrytykuj zbiornik prezentowany w Warszawie poprzez pokazanie w Krakowie akwarium które uzasadni Twoje racje .
.