Można już zgłaszać ryby na konkurs i rozsyłać linki na wszystkie fora krajowe i nie tylko a zatem do roboty!!!

http://www.pkmd.pl/mistrzostwa-skalarow.pl/
Zgadzam się jeżeli idzie o grupę "G" To zdjęcie należy wymienić niestety Wiktorowi coś internet nie biega jak powinien.teo pisze:Nie chcę się czepiać ale myślę że na prezentowanej stronie należy co nieco poprawić, wszak ludzie patrzą![]()
W zakładce Standardy, kategoria „Hodowlane Żaglowce” bardzo trafnie ujęto nazwę w cudzysłów bo fotki skalarów prezentujące grupy barwne są dość dyskusyjne. A „G” to lapsus
Doceniam prace włożoną w przygotowanie strony ale zmiany są potrzebne.
Kurcze, że ja nie mam po drodze Częstochowy.Izabelka pisze:Wilki też się meldują w Poznaniu najprawdopodobniej od czwarku rano chyba że znajdzie się jakiś chętny i jadąc przez Częstochowę zabierze Wilczycę w środę rano.
Oj tam, oj tam - wiele nie nadrobisz a Wilczycę bez Wika przytargasz - oooj miarkuj toż to sama radość, a jaka wdzięczność kolegówroh pisze:Kurcze, że ja nie mam po drodze Częstochowy.Izabelka pisze:Wilki też się meldują w Poznaniu najprawdopodobniej od czwarku rano chyba że znajdzie się jakiś chętny i jadąc przez Częstochowę zabierze Wilczycę w środę rano.![]()
![]()
To już faktycznie szczyt ciemnoty !!!!!!!!!!!!!fomalhaut pisze:A czy ktoś może mnie oświecić: od kiedy zaczyna się "budowa" - poniedziałek? wtorek? środa?
Nie "jasnoto" a Jaśmie Panie ..... Prezesiefomalhaut pisze:Dzięki, jasnoto![]()
![]()
Ja też nie mam, ale rozważam zboczenie ... z trasy ... oczywiścieroh pisze:Kurcze, że ja nie mam po drodze Częstochowy.Izabelka pisze:Wilki też się meldują w Poznaniu najprawdopodobniej od czwarku rano chyba że znajdzie się jakiś chętny i jadąc przez Częstochowę zabierze Wilczycę w środę rano.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości