widzę że wiesz więcej odemnie. Dariusz pomógł Ci liczyć i z około 4% obniżki wyszło wam ponad 10%. Wyszły wam jeszcze inne dziwne obliczenia, a jak podliczyliście to okazało się że nachapałem się ponad 2000zł. Ja dokładnie wiem ile się "nachapałem", ile zjadłem nerwów, ile nabawiłem się problemów osobistych i czy to nie spowodowało że 4 letni związek szlak trafił. Ale "zarobiłem " na znajomych i to jest plus. Kochany kolego, nie będę Cię informował co i ile kosztowało. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to przekażę mu dokumentację dokładną (bo takową posiadam). włożyłem w tą zabawę około 2k swoich prywatnych, które może się zwrócą za jakiś czas, włożyłem w to stratę kogoś kogo kocham, włożyłem w to tygodnie przxygotowań i strachu, włożyłem w to szkolenie z angielskiego, włożyłem w to..... wiele.Tristan pisze:Drogi Czarnymp nie wsciekaj się za to że ujawniłem na forum PFA że nie siągasz ryb harytatywnie opisujac wszystko dokładnie. Ja nie chciałem tego robic ale ty uparłes się by na nim handlować, a ja zacząłem być posądzany że sprzyjam innemu importowi (domyslcie się sami).
więc nie mów czegoś o czym niemasz pojęcia. To Ty sprowadzałeś rybki od p. Somsaka i wmawiałeś ludziom że to po Twoich tarlakach. Nieźle się ubawiłem jak tego słuchałem w duszy.
Pozdrawiam!!
p.s.
teraz walczę z parami leopardów. gdyby nie goście i pukanie w akwa pod moją nieobecność to kto wie, kto wie (60h już przy ikrze stały)